Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehézségek szex terén, fiú oldalról. Tudnátok segíteni?
Nemrég lett első komolyabb barátnőm. Ő előtte én még szűz voltam, ő már előző párkapcsolat révén jóval tapasztaltabb. Szerelmes is vagyok belé, és nagyon is jól néz ki, nagyon vonzó, ennek ellenére vagy nagyon nehezen, vagy olyakor szinte egyáltalán nem tudunk eljutni a szexig, mert hol van merevedésem hol nem, ha van is, pár pillanat múlva gondol egyet és mégsem áll. Nem tudom mi lehet a gond, engem is nagyon zavar, ő meg nagyrészt magában keresi a hibát, hogy biztos ő nem elég vonzó. Eddig még elég kevés alkalom is volt amíg eljutottunk odáig, eleinte nyilván csak ilyen kezdő idegességre gyanakodtunk, de már ennek el kellett volna múlnia szerintünk és elég tanácstalanok vagyunk.
Bármi tippet, tanácsot, trükköt szívesen fogadok.
szerintem nagyon ragorcsolsz a dologra, tulsagosan is teljesiteni akarsz. nyugi, lehet rajta segiteni :)
elso dolog: gyakorlas.
masodik: nem kell azonnal szexelni, elobb ismerjetek meg egymas testet. petting, oral, jatszadozas behatolas nelkul.
es ne feljetek megbeszelni a dolgokat, hiszen mindenkinek az a jo, ha elvezitek, nem? ja es nem kell egymasban keresni a hibat, tapasztalatlanok vagytok, hat akkor gyakorolni kell.
ennyire egyszeru.
Nem múlt el a kezdő idegesség, mivel most is ideges vagy, ezért nem megy. Igyatok előtte egy kis pezsgőt/bort, bármi alkoholt (de ne sokat!!), esetleg maszírozzátok meg egymást, lazuljatok el, utána szájjal játszadozzon kicsit a farkaddal, és inkább lovaglóban csináljátok, h ne kelljen semmit neked csinálnod, és ne legyen min idegeskedned :)
És ne keseredjetek el, ha elsőre így se megy, próbálkozzatok ezzel a módszerrel :)
Első hozzászólóhoz kapcsolódom,maximálisan egyetértek.
A szex ,főleg az elején nem kizárólag a behatolásról szól.Ha kellő ideig gyakoroljátok a pettinget ,el fogsz jutni egy pontra,amikor majd szétrobbansz már a vágytól és nem lesz semmi gond.Remélhetőleg a gyakorlott barátnőd nem erőlteti a behatolást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!