Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt csináljak ha a Szüleim állandóan veszekednek velem?
Figyelt kérdés
Naah az a lenyeg h ok nagyon nem szeretnek hogy nekem cigany barátom legyen.
De én mar két eve honapja egyutt vagyok valakivel aki két evvel kisebb nálam ráadásul cigany 😊 Nem tudom hogy h mondjam el nékik segitsetek légyszi 😁 koszii
#Szerelemn
2015. febr. 4. 17:55
12/25 A kérdező kommentje:
Nem az első szerelem
2015. febr. 4. 18:01
13/25 Beltazor91 válasza:
15 éves vagy, idővel vége lesz a kapcsolatnak, arra figyelj ne legyen gyerek. és érez jól magad benne amíg tart.
14/25 A kérdező kommentje:
Hat nem nagyon szeretnénk h hamar vege legyen 😊 haat gyerek meg biztos h nem lesz mert én nyolcadikos o pedig hatodikos 😊
2015. febr. 4. 18:07
15/25 anonim válasza:
szegèny szüleid :( majd ha nagyobb leszel felfofod hogy mi az amikor este egyedül mèsz az utcán ès el akarjàk venni a pènzed, telefonod vagy ha a vonaton beülnek mellèd ès nem engednek el vagy èpp ha valamelyik rokonoddal törtènik valami miattuk ez nem rasszizmus ezek tènyek ha ilyesmi törtènik 90% hogy c....gány vagy esetleg egy egyszerû pèlda este jöttem haza a vonaton egy 21 èves lányt körbeültek ès basztattak amikor odamentm nekem akartak jönni mondtam hogy hagyják bèkèn de semmi megkèrdeztèk belhèt akarok e ekkor kicsit felkaptam a vizet ès közöltem hogy 3 an kevesen lesznek na mind lènyeg 2 õt ko ra vertem a 3 ik futott ebböl az a tanulsàg hogy gondold el ha bem vagyok ott ès 10000 ilyen van ahol nincs ott sajnos senki ne felejtsd el akàrmit mondasz a vèrèvel nem tud mit kezdeni akármilyen most
16/25 anonim válasza:
16 Ezt melyik pizsidben álmodtad cica?
17/25 anonim válasza:
igen is van cigány bűnözés , és még hogy vannak rendes cigányok ? nincsenek , é kifejezetten internacionális vagyok rengeteg országban éltem és első ránézásre , viselkedés alapján meg mondom ki miyne nemzet , mert egy finn nem fog mososlyogva énekelni mikro kedve van de eyg katalán még akkor is ha rosz a kedbe , mit ahogy egy átlag ember akkor sem lop ha szegény , mig egy cigány akkor is ha gazdag
18/25 A kérdező kommentje:
Magyar emberbe is vannak bűnözők pl ahol én lakom itt nem is régen volt hogy két magyar ember egy házaspárt megölt.
2015. febr. 5. 06:21
19/25 A kérdező kommentje:
Es eleg brutális módon tette azt
2015. febr. 5. 06:25
20/25 PearlDiver válasza:
Tény hogy a cigányok gyakran adják bűnözésre a fejüket, de ettől még nem lesz 100%. Kérdező, ha a szüleid látják hogy boldog vagy, akkor majd beletörődnek. Csak ez sok időbe telhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!