Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az iskolában sokszor szivatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iskolában sokszor szivatnak a barátnőm miatt. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel egy gimnáziumba járunk, én az utolsó előtti évemet taposom, ő pedig tizedikes.

Én régebben nagyon különc srác voltam, leginkább a tanulással voltam elfoglalva, a bulizás, a közösségi élet sose rántott magával. Aztán egyszer csak megváltoztak a dolgok, elkezdtem haverkodni, a tanulást mindig halasztani, bulikba járni, ahol jobban megismerhettem a jelenlegi barátnőmet is. Ő vette el a szüzességem pár hónappal ezelőtt, fergeteges élmény volt és neki is bejött a dolog. Pár héttel ezelőtt egy baráti iszogatás keretein belül kis alkoholos befolyásoltság alatt megkérdezték tőlem, hogy milyen a nőm az ágyban, hogy tud sz*pni, meg csupa hülyeséget, amire én úgy feleltem, hogy higgyétek el, nagyon jó. Erre annyit kaptam válaszul, hogy „nekem ne mondd, én aztán tudom". Akkor valószínűleg a teljes ledöbbenés látszhatott az arcomon, nem tudtam hirtelen feldolgozni a helyzetet. Ők akkor látták, hogy ez számomra meglepő és furcsa, majd szépen elkezdték részletezni, hogy az én aranyos kis barátnőm hogyan elégítette ki a fél iskolát. Azóta ezzel poénkodnak rajtam, ami nagyon nem tetszik, ugyanakkor a barátnőmet szeretem. Vele is beszéltem a dologról, elmesélt mindent, megtörtént, lezárta az életében ezt a szakaszt és kész.

Szakítanom kéne vele, hogy nekem is csak egy kis múlt legyen, vagy maradjak vele és fogadjam el, hogy röhögnek rajtam, és hogy mennyien kapták meg őt előttem?

Segítségeteket előre is köszönöm!

17/F

2015. febr. 3. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Most mégis milyen segítséget vársz? Ha el tudod fogadni, maradja vele. Ha nem, akkor ne.
2015. febr. 3. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Eddig szeretted, most mi változott? Inkább élvezd ki, hogy már egy bejáratott kéjgépet kaptál.
2015. febr. 3. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
amilyen sorrendben poenkodnak ugy bzd oket szajba... komolyan...
2015. febr. 3. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem eléggé taszítanak a ribik, de ha már nem ilyen, és biztos vagy benne hogy soha nem csalna meg, akkor maradj vele, hisz az csak a Múlt.
2015. febr. 3. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mond meg ezeknek a "haveroknak" hogy valszleg az ő teljesítményükben van a hiba, ha csak egyszer kaphatták meg, de te akkor kapod meg amikor csak akarod..am sok csajnak van ilyen korszaka és örülj neki hogy már előtted kiélte magát és így nem mondjuk 2 év kapcsolat után fog ez rátörni, viszont meg kell tanulni együttélni a múltal..
2015. febr. 3. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!