Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek lányoknak mért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bézbózütő1000 kérdése:

A nőknek lányoknak mért van mindig legalább 1-2 évvel idősebb párjuk, mért nem jó például az egy korban vele lévő?

Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sokáig hasonló korú barátaim voltak,de eljött egy pont és akaratlanul is kb.10év korkülönbség volt 1-2-nél.Akinél lecövekeltem végül 15évvel idősebb.Sokat tanultam a nálam idősebbektől,a velem egykorúakkal egymás hülyeségét erősítettük csak.
2015. febr. 3. 17:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég hülye kérdés. Nálam pl sosem kortól függött, hogy kivel jöttem össze. Volt velem egykorú barátom is, volt 1 évvel idősebb is, a jelenlegi párom pedig 4 évvel idősebb..
2015. febr. 3. 17:36
 13/17 anonim ***** válasza:
mert talán a körülötte lévő hasonló korúak alapján úgy gondolja, hogy minden vele egykorú olyan,mint az ismerősei :)
2015. febr. 3. 17:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Én eddig sosem szelektáltam a kor alapján, max olyan szinten, hogy fiatalabb ne legyen. De mindig nálam idősebbekkel értettük meg igazán jól egymást, nem tudatos döntés eredménye, hogy velük jöttem ki jól. Egyszerűen így alakult.
2015. febr. 3. 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
Mert a nők sokkal hamarabb öregszenek. Igy utól érik a férfiakat.
2015. febr. 3. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én párom 2 és fél évvel idősebb nálam, de volt olyan fiú aki 1 évvel fiatalabb volt nálam.. szerintem ez meg már inkább csak megszokás.
2015. febr. 3. 21:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem fiatalabb van.
2015. febr. 3. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!