Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 14-17évesek! Mért van, hogy a sík hülye csillivilli csajokat szeretitek?
Nem gondolom, hogy csúnya vagyok, de se túl szexi. Szőke a hajam(természetes) és átlagos alkatú, se túl okos de nem is hülye.
Az osztályban van egy csaj aki minden hónapban festi a haját, 5 réteg alapozó van rajta (úgy néz ki mint egy sárgarépa) Kinn van a segge, a melle... sík hülye épp hogy átcsusszant mindenből félévkor...Minden hétvégén Discoba jár Bp-re.
Mégis a pasik az ilyen sötét csajokra buknak... Mért van ez így?
Nyugodj meg, az ilyen p1csák a saját IQ-bajnok párjukat szokták kifogni. Menj be egy disco-ba, és meglátod, hogy az emberek összIQja a 30at ha eléri. Nem kellenek neked az iylen "pasik". : )
Aki jól néz ki, és reklámozza is, arra minden férfi odafigyel nyilvánvalóan, vannak a "menőcsávók" na ők ezeket a libákat meg is döngetik, de nem boldogabbak tőle belül mélyen. :)
ezzel én is ugyanígy vagyok... nem vagy egyedül. csak én a másik nemből. mivel a legtöbb srácnak a lány csak a d*gásra kell ezért általában olyat választanak maguknak, akit könnyű megvezetni, és nem gondolkoznak. de jó látni, hogy van olyan a lányok között is, aki hasonlóan látja a helyzetet mint én. hány éves vagy? ha gondolod írj privit. :)
18/f
Nos, én úgy gondolom, hogy az a fiúk, aki ezekre a kis menő csajszikra buknak, ugyanolyan sík hülye kis csávók!
Tudod, zsák a foltját!
Keresd olyan fiúk társaságát, akik nem az ilyen lányokat részesítik előnyben.
26.L
Ó nem!! Ennyi idős korban még az a fontos,hogy kit lehet megfogdosni,vagy egyebet csinálni.
Ez nem szeretet,hanem vadászösztön!!
mert még gyerekek?
de van kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!