Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok egy pasival. Eleinte csak szex kapcsolatnak gondoltam. De az is ritkázódott, mert nem akart. De elhívott, elvoltunk, együtt aludtunk miegymás. Majd jött az a részéről, hogy nekem nem valódiak az érzéseim, nem vállalom fel, nem veszem őt komolyan...

Akkor többet adtam magamból és kezdetem többet is érezni. Utána meg eléggé úgy éreztem hogy sz@rik a fejemre. De azért keresett, találkoztunk de már olyan volt mintha csak ismerősök lennénk, csak csókkal. Érett a dolog hogy befejezzem vele.

1hónapja egy rosszul sikerült szex után közölte hogy hagyjuk rá az egészet, (mert kínos hogy nem tud egyikünk sem elélvezni)... engem állított be bénának (elmondtam neki hogy ez azért nem teljen így van! Meg hogy mi az oka amiért nem tudok elmenni! = Ő)aztán hogy ő nem akar komoly kapcsolatot, nem ígért nekem semmit ...

Jó, mondom rendben. Nem ellenkeztem mert bennem is érett ez a dolog.

Majd búcsúzáskor megcsókolt. Ezek után sűrűbben keresett és érdeklődött utánam, eljött a melóhelyemre, megcsókolt ...

Ez ment egy hétig, majd hogy elmegyek e hozzá? Mondom nem, mért mennék hisz vége van.

Majd hosszas beszélgetés után elmentem, adván egy uccsó lehetőséget. 1 hónapig minden okénak mondható volt,klasszul elvoltunk egymás társaságában ... leszámítva hogy nem szexeltünk, .. mert hogy mindig fáradt volt, vagy más baja. Kezdtem megelégelni, de nem mondtam neki semmit.

A legutóbbi találkozásunk alkalmával gondoltam befejezem vele, eltelt egy hónap, és még nem is szexeltünk, hogy most akkor mi van?!

És aznap szexeltünk, olyat mint még soha, figyelmes volt, bókolt, kedveskedett. Vmi megváltozott benne, vagy nem tudom. Jó érzés töltött el.

Majd kedvesen közölte: "köszönöm hogy ilyen kedves voltál velem és a sok símogatást, sokat jelentett" Mondom ezt most mért mondod? Hát hogy lelkileg ki volt. Miért? (nem tudtam hová rakni)

És most jön a pofon: az exe miatt, (aki már fél éve szakított vele).. és ezért nem szexeltünk, mert lelkileg odavolt.

Később tudatosult bennem, hogy eddig csak egy pótlék/vigasz voltam számára!? Ebben az 1 hónapban, vagy egész végig?? Sok mindent el tudok viselni, ..de azért önérzet is van a világon!

De most ezeket mért mondta el nekem??

Még mindig az exe jár a fejében, vagy ezzel lezárta??

Ki folytatná vele? És ki dobná??

2015. febr. 3. 12:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Átrágtam magam rajta, csak nem értem mi a gond? Szexkapcsolatban mind két fél csak pótlék a másiknak. Persze előfordul, hogy komolyabbra fordul a dolog. Viszont alapvetően egészségügyi szexre állnak össze az emberek. Eddig azért nem ment neki a dolog, mert padlón volt az exe miatt. Gondolom valamennyire helyretette magát és ismét képes normálisan csinálni. Ezt pedig neked köszöni. Ennyi történt. Az meg, hogy mi lesz veletek a későbbiekben rajtatok múlik. Talán megbeszélhetnétek felnőttek módjára, ahogy kellene.
2015. febr. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!