Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ebbe beleőrülök. Mitcsináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ebbe beleőrülök. Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 hónapja vagyunk együtt.Hetenként beteg egyszer megfázik egyszer a gyomra fáj.Mást nem hallok mint h magáról beszél meg siránkozik..én persze mellette állok meg támogatom ha beteg..de ma is felhívom hogyvan ellkezdi sorolni haldokló hangon h ilyen gyógyszert vett be ez meg az..mondom neki én meg monstjöttem haza elkezdek mesélni vmit..meg se hallja nyavalyog tovább.és nem ez az első alkalom. pasi . miért nemtudja összeszedni magát? mit csináljak vele? vagy hogy mondjam meg neki h ne siránkozzon enynit mert ezzel elűz? de úgy h ne bántsam meg.. köszi előre is a válaszokat :)
2010. febr. 9. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
finoman mond meg neki, hogy megérted, hogy rosszul érzi magát, de néha túlzásba viszi az erről való áradozást, szerintem mindenképpen légy őszinte, így a jövőben ezzel kapcsolatos konfliktusokat megelőzheted, ha vele maradsz....
2010. febr. 9. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt hogy csinálja, hogy ennyit beteg? Amúgy.. meg lehet szépen is mondani, hogy jó hát meghallgatod, de most ez ellen nem tudsz neki mit csinálni. Ha szeret, akkor csak megérti.. Vagy pedig minél többször kezdj bele egy másik témába. Meséld el milyen izgalmas volt ez meg az.
2010. febr. 9. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért nyugodtan szólhatsz neki, hogy kevesebbet siránkozzon, mert egy férfi tényleg ne nyavajogjon.
2010. febr. 9. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
ilyenek a férfiak...tüsszent és már bizonyos hogy haldoklik és napjai vannak hátra..ilyenkor rendszerint toleránsak,életvidámak,mint észrevehetted,és mind ezt azért hogy a te életed is megszinesíthessék:)nekem is volt ilyen barátom:)válaszreakcióm az volt,hogy mikor felhívott és panaszkodott végig beleköhögtem a telefonba,majd bocsánatkérően eldobtam a telefont és elfutottam hányni..ha ezek után részletesen ecseteled neki a tüneteid,nagyon valószínű-ha kicsit is ért a nőkhöz-hogy abbahagyja...ha nem passzolj!18/L
2010. febr. 9. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Mond neki, h figyi: nekem havonta fáj a hasam. :D Mégse sírok neked.

Én is vagyok beteg, de túléltem.

És nem tudok veled mit csinálni.

Ezt én is végigjátszottam... :D

2010. febr. 9. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

Ha gyengéden próbálod lebeszélni, semmit sem fogsz elérni nála...

Ordítsd le bátran, hogy "nem igaz milyen nyávogós f@sz vagy! Folyton csak siránkozol, mint egy fürdős qrva! Kehes kis búzi akarsz lenni, vagy a pasim akire felnézhetek?!!!!"

Ha nem állítod le a kis sz@rzsák hipohondert, akkor még jobban fog nyervákolni!

2010. febr. 9. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a csávó egy szimulálós kis gec*... Dobd a pic*ába! Keress magadnak egy normális pasit, aki nem nyüszít, ha baja van!
2010. febr. 9. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogyis, le ne ordítsd ennyire.. Meg lehet azt szépen is beszélni..
2010. febr. 9. 20:25
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. febr. 10. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!