Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hatalmas valentin nap hülyeség?
Én ezt sosem értettem. Nekem is van párom, de mi megbeszéltük, hogy nem ünnepeljük, mert:
1- fölösleges pénzköltés
2- nem csak ezen a napon kell hajj'de nagyon szeretni egymást.
De mostanában csomó ezzel kapcsolatos kérdést látok. Valaki magyarázza már el nekem, hogy ez a február 14. miért olyan különleges nap?
Neked nem különleges..
másnak attól lehet az!
Pont úgy, ahogy te tiltakozol..
Ha nem érdekelne, akkor nem tennéd fel a kérdést.
A karácsony miért különleges?(ugyanolyan nap az is)
Egyébként igen mindig szeretni kell a másikat.
Mi max. egy csokit adunk egymásnak egyébként meg a kisfiúnk Bálint így inkább az ő névnapját ünnepeljük :-)
"Nekem is van párom, de mi megbeszéltük, hogy nem ünnepeljük"
Kretének vagytok vagy mi??
"fölösleges pénzköltés"
El tudom képzelni mennyi időt, energiát, pénzt költhetsz az állítólagos csajodra, ha még egy kis kedves gesztusra sem futja az év egy napján!
Nem azért kérdeztem, hogy kötekedjek, csak kíváncsiságból..
De a Karácsony más, az nem országhoz, hanem valláshoz kötődik, viszont a Valentin napot hivatalosan tudtommal itthon nem ünnepeljük.
A karácsony mindig is különleges nap volt, mert onan kezdve lesznek hosszabbak a nappalok (pár napot tévedtek, de nagyjából akkor fordulnak)
A Valentin nap meg nem nemzeti ünnep, aki akarja, ünnepelje, de a többség nem szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!