Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma már mindenhol ez van, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már mindenhol ez van, vagy csak én tapasztaltam ezt?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, elég fekete-fehéren öltözködöm, festve van a hajam, vagy egy 18 éves barátom. Ha körülnézek a suliban, kb az összes csajon 2kg smink, és min. 5kg ékszer van. Nekik folyton iszonyú hangosan kell beszélni, vagy folyton nyihogni, hogy észrevegye őket bárki. Odamegyek bárkihez, akár az osztálytársaimhoz és olyankor kb az összes elkussol. Most kezdtem a 9.-et, mivel új még az osztály, a tanárok, ezért sokkal szabadabbak. Az összes órán hisztiznek a tanárok, szép csöndesen odaszólok, hogy vagy kussolsz, vagy kitekerem a nyakad, és onnantól zavartalanul folyik az óra. De még senkit nem bántottam annyira, hogy maradandó nyomai lettek volna. Na és akkor most befejeztem magamat. Az összes csaj osztálytársam elég kirívóan öltözködik, folyton nyávognak, rózsaszín csizm"ácska", rózsaszín kabát"ka", rózsaszín haj. Ódon boleró, amit az öregannyától örökölt. Énmeg egyszerűen 20as ackás, 150cm-s kabát, vállig érő vörös haj, és legtöbbször fekete gatya, fekete Hotdog-os póló. Nekik a fél 4.-el szövetkezniük kellett, hogy ne szivassák őket. Engem pedig csak nótáztattak, és még ki is nyomtatták a kiskacsa fürdik-et:D Nem értem, hogy nekem miért van ilyen tiszteletem szinte az egész suliban. K*rvásan sem öltözködöm, nem vagyok hűdefeltűnő sem, egy-egy szóval meg tudom fegyelmezni az összeset úgy, hogy kussvan. Remélem jó hosszú lett, mert egy csomó időt elvett a kockulásbólXD
2010. febr. 9. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
olyasmi vagy mint én..csak én jobb vagyok...:)18/L
2010. febr. 9. 19:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Miben vagy jobb?:D
2010. febr. 9. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Én a Westendben melózok, ha látnád ott mit csinálnak az ilyen korúak, meg a kicsit fiatalabbak is.

Iskolaidőben(!!!) rohangálnak, kirakatokat bámulnak, üvöltöznek(!). Egyszerűen nem tudnak viselkedni. Ez a szülő hibája többnyire.

2010. febr. 9. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem feltétlenül tisztelet. Valószínűleg egyszerűen leszarnak, bocsi :D Nem vagy számukra érdekes, ezért nem szivatnak..
2010. febr. 9. 19:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is kiszoktam menni iskolaidőben kirakatot nézegetni, keddenként pl. mert akkor nincs első órám. Akkor is csak a fűzőket, szép, elegáns szoknyákat, esetleg nadrágokat nézegetek. A mai kis csitrik meg inkább az ilyen tütüket hordják még iskolába is..:S
2010. febr. 9. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
1.vagyok....hát én anno az ilyen kis csitrit halálra ijesztettem...kis darkos benyomásom volt...(apró)de persze a határozott fellépés és a magabiztosság vagy neked is olyan kisugárzásod van mint nekem....bár én ma már másra használom ezt..na ezért vagyok jobb;)
2010. febr. 9. 19:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érdekes? Erősen kétlem, mert bármi van, mindent tőlem kérdeznek, kikérik a véleményem, stb..Köszcsi a bunkó választ.XD
2010. febr. 9. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az előző válaszoló ezt úgy értette, hogy jobb dolgokat tud azzal kezdeni, hogy ilyen kisugárzással rendelkezik.Nem pedig olyanokat, hogy lekussoltat embereket. Amúgy a köszcsi után, nem tudom mennyivel vagy különb az általad említett "pics@'któl" :D
2010. febr. 9. 19:46
 9/10 A kérdező kommentje:
A köszcsit hülyeségből írtamXD A kussoltatást csak egy példának hoztam fel.
2010. febr. 9. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
te egy nagy bunkó lehetsz, azért szar le mindenki. ennyi. kockulj tovább
2010. febr. 10. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!