Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire működhet egy ien...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működhet egy ien párkapcsolat?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon messze laki tőlem,közel 200KM ,de nagyon szeretjük egymást és tudom h sose csalna meg mivel nagyon sok közös dolog van bennünk...járok is le hozzá sokszor de elég nagy út és max 1-2 napot tudok ott maradni.félek hogy elveszítem emiatt :( Bár komoly kapcsolatra tervezzük..és nem vagyok féltékenykedőek se én azért félek egy kicsit a távolság miatt :/
2010. febr. 9. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
költözés
2010. febr. 9. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
ahozz még fiatalok vagyunk :/
2010. febr. 9. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon kevés működő távkapcsolatot láttam eddig, és többnyire az a titok, hogy:

1) mindkét fél NAGYON erős jellem volt, és nagyon akarták egymást

2) végül összeköltöztek, és erre már a kapcsolat elején is lehetett számítani (azaz volt kilátás).

2010. febr. 9. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, ami majdnem négy évig tartott. De én aztán elhagytam mert agresszív lett egy idő után. De működhet persze. Miért ne?
2010. febr. 9. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez függ attól, hogy hány évesek vagytok, és, hogy mennyire szereted.. Ha úgy érzed letudnád vele élni az életed, akkor igenis mehet, mert az is lehet, hogy így fog alakulni. Viszont ha nem, akkor nem érdemes.. Akkor csak szenvedés a távolság miatt, és jobb előbb lezárni, mint később, és tovább szenvedni a távolság miatt.. SZERINTEM.
2010. febr. 9. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Én távkapcsolatban élek,2 éve,közel 6000 km választ el minket,de nagyon szeretjük egymást és megbízunk egymásban,de nam sokára költözik.szerintem igy jobban meg is ismeritek egymást,és jobban várjátok a találkozást + megbecsülitek egymást...kb ennyi:D

sok sikert!!

2010. febr. 9. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást :D
2010. febr. 9. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!