Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 21:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jol kijövünk egymással a korkülömbség ellenére!
2008. aug. 21. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem sok lenne 8 év (19 vagyok, és se 11 se 27 éves pasi nem kéne). Mindezek ellenére ha te elég felnőtt vagy hozzá, nem sok. Persze nem elég hogy megértsétek egymást, és szeressétek egymást, az is kell hogy ne érdekeljen mások véleménye, és hogy egyenrangúként kezeljétek egymást.
2008. aug. 21. 21:54
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

OFF

A 'Különbség' a helyes alak. A külömbség a hibás!

A kérdésben jól van leírva minden! (Bocsánat, ha eredetileg rossz volt csak moderátor javította ki és ezért jó.)

ON

Szerintem tényleg, ha minden rendben van köztetek, akkor nem olyan sok az a pár év.

2008. aug. 21. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
nekem 17 évesen volt 31 éves barátom,még én is meglepődtem rajta később belegondolva h hány év van köztünk, de (szinte!) egyáltalán nem számít a korkülönbség, a lényeg az h szeressétek, megértsétek egymást, h a családoddal és a számodra fontos emberekkel ezt elfogadtasd, aki meg nemfontos annak a véleménye se érdekeljen, az emberek hajlamosak piszkálni az "átlagostól eltérőt". Akkor jelenthet esetleg gondot a különbség ha a párod már gyereket szeretne mondjuk te viszont még túl fiatal vagy hozzá.
2008. aug. 23. 07:53
 15/16 anonim ***** válasza:
A barátom és én köztem 15 év van,én vagyok az idősebb,és jól megvagyunk!Szóval ha minden más müködik,akkor a kor mindegy!
2008. aug. 24. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:

már bocsi h itt kérdezek de most... nekem egy 23 éves srác megfogta a kezem. ugy h összekulcoslva a kocsiban és többször is volt olyna érzésem h nem csak olyna barátiasak a dolgaink de annyira lehetetlennek tünik ez a szitu...

a kocsiban ugy volt h hideg volt a kezem és megmelegitette aztán utána már nagyon ugy állt a dolog h megfoghatnánk de mondom mégis az fura lenne.. erre ő megfogta.

miért csinálta annyira furcsa most igy visszagondolva...

15/L

2010. jan. 26. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!