Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van itt ennyi magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi magányos ember?

Figyelt kérdés
Valamit nem lehet ez ellen tenni?
2015. febr. 1. 12:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyre nagyobbak az elvárások az életben. Ahhoz h bejuss egyetemre kb. zseninek kell lenned, munkát is csak az kap sokszor akinek van valamilyen ismerőse ott..és még ha van munkája is görcsöl hogy kijöjjön belőle..ezért aztán felébred az emberekben a túlélési ösztön, ami pl. abban nyilvánul meg hogy nyaljanak másoknak meg kétszínüsködjenek...viszint ha erre képes valaki közben megbánt embereket és azok bizalmatlanok leszenk..és így szépen sorjában megy ez a láncreakció melynek a vége h az emberek körül ha vannak is 'haverok' azok nem igazi barátok és ettől magányosak...
2015. febr. 3. 21:28
 12/13 anonim ***** válasza:

"de attól, hogy valakinek nincs párja nem jelenti azt, hogy kötelezően magányosnak kell lennie és csak negatívan látni a dolgokat."

ezzel egyetértek, szerintem a negatív látásmód sokszor rosszabb, mint a magány,-pl. mert lehet valaki magányos attól, hogy különc személysége van, nincs közös érdeklődési köre másokkal-, ha meg olyan helyzetbe kerül, hogy esetleg lehetne párkapcsolata szegénynek, emiatt nem értékeli, max. álmodozik.

2015. febr. 9. 11:14
 13/13 anonim ***** válasza:

# 11

nem tudom miről beszélsz, de pl. az egyetemrevaló bejutás meg minden régebb nehezebb volt, nem? (legalábbis az én környezetemben nem az), de az én környezetemben, fogalmazzak úgy a "mai kor" embereitől lustábbak és idiótábbak, és sok nemzsenit látok egyetemeken. nem tudom milyen zseniségről beszélünk?

sztem az is hülyeség, hogy munkáért görcsölni, nem muszály munkáért görcsölni, mert a görcsölés nem visz előbbre, nem panaszkodni kell, hanem nyugtatási módokat találni.

meg az is egy dolog, hogy magáhozillő munkát talál, amit lehetőleg tud/élvez/jó környezetet talál ahol nincs szükség kétszínűségre- ez is nehéz dolog lehet, de könnyebb mint a görcsölős verzió.

bár másképp igaz amit írtál, szerintem a kétszínűség, meg ilyen dolgok a lehetőlegjobb okok a magányosságra, és az illetők megérdemlik.

2015. febr. 9. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!