Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi magányos ember?
"de attól, hogy valakinek nincs párja nem jelenti azt, hogy kötelezően magányosnak kell lennie és csak negatívan látni a dolgokat."
ezzel egyetértek, szerintem a negatív látásmód sokszor rosszabb, mint a magány,-pl. mert lehet valaki magányos attól, hogy különc személysége van, nincs közös érdeklődési köre másokkal-, ha meg olyan helyzetbe kerül, hogy esetleg lehetne párkapcsolata szegénynek, emiatt nem értékeli, max. álmodozik.
# 11
nem tudom miről beszélsz, de pl. az egyetemrevaló bejutás meg minden régebb nehezebb volt, nem? (legalábbis az én környezetemben nem az), de az én környezetemben, fogalmazzak úgy a "mai kor" embereitől lustábbak és idiótábbak, és sok nemzsenit látok egyetemeken. nem tudom milyen zseniségről beszélünk?
sztem az is hülyeség, hogy munkáért görcsölni, nem muszály munkáért görcsölni, mert a görcsölés nem visz előbbre, nem panaszkodni kell, hanem nyugtatási módokat találni.
meg az is egy dolog, hogy magáhozillő munkát talál, amit lehetőleg tud/élvez/jó környezetet talál ahol nincs szükség kétszínűségre- ez is nehéz dolog lehet, de könnyebb mint a görcsölős verzió.
bár másképp igaz amit írtál, szerintem a kétszínűség, meg ilyen dolgok a lehetőlegjobb okok a magányosságra, és az illetők megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!