Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök olyan helyen dolgozna, ahol csak férfi kollégái vannak?
A napokban kaptam meg egy állást ahol gazdasági feladatokat fogok ellátni egy vállalatnál ahol nemhogy a részlegen de az épületbe is csak férfiak dolgoznak szinte. Mire kell ügyelnem egy ilyen helyzetben nekem mint nőnek, hogy tiszteljenek, vegyenek komolyan?
Fiúk ti hogy tolerálnátok ha a barátnőtök ilyen munkahelyen dolgozna?
20/L
ahoz hogy tiszteljenek ne fogadd el a bókokat. hát amugy tuti lesz egy-két veszekedésetek ezen.
ja ahhoz hogy én is tiszteljelek, kérlek válaszolj erre vagy valami: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes.. kösz
Hát időnként biztos idegesítene a dolog.
De gondold végig fordítva!
gondold át az, hogy mi lenne ha a pasid egy olyan munkahelyen dolgozna ahol 30 gyönyörű nő lenne, akik kedvesek is lennének vele.
Az a baj, hogy a nők örülnek a bókoknak és ha valaki a kedvükben jár és ezek mögött nagyon sokszor lehet hátsó szándék és egy idő után ez már átmegy flörtbe amit a lány észre sem vesz, és már többet gondolnak a kollégák...
Nyugi te sem bírnád sokáig! Eleinte megbíznál ja.,..de nem tartana sokáig.,
Docler a cég?
oda inkább ne menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!