Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok?
Kisebbrendűségi komplexus. Kemény éveid jönnek.
Talán egy pszichológus sokat segítene rajta.
MOST. AZONNAL. HAGYD. EL.
Nagyon komolyan mondom. Ilyen ember mellett nem lehet élni. Aki nem kezel autonóm személyiségként, azt nagyon hamar le kell állítani erről, de itt már késő.
Mindkettőtök lelki egészsége érdekében kérem, hogy szakíts vele.
Várd meg amíg rosszabb lesz, aztán hagyd el.
Most komolyan, mit vársz? Ez csak rosszabb lesz! Fiatal vagy még, találsz magadnak olyant aki nem csak akkor jó veled, ha mások látják, és nem tilt még a szomszéd tátitól sem.
Ha vele maradsz egy idő után már azért is ordibálni fog veled, mert rámosolyogsz az üzletben a nálad 30 évvel öregebb pultosra!
Ismerkedtem ilyen fiúval, 3 hét után besokaltam és kiadtam az útját. Minden vackon megsértődött, állandóan írogatott nekem, egy filmet nem tudtam megnézni anélkül,hogy ne nyomott volna előtte valami érzelmi zsarolást.
Folyamatosan figyelte a facem,hogy kinek mit írok, (nekem eszemben nem volt megadnom az fb jelszavamat).
Ha valamelyik ismim kommentelt a képemre, akkor rögtön pattogott,h ki az és miért ír nekem...
Nagyon hamar kidobnám őt. Törölni, tiltani mindehonnan és soha többé nem nézni vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!