Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha megtudnád, hogy a párod beleolvasott egy haveroddal való sms-ezgetésbe?
És ezt utána elmondja,hogy csak abba olvasott bele,mert felkeltette az érdeklődését az utolsó mondat,amit úgy vett észre,hogy neki adtátok a telefonotok hogy írjon valakinek sms-t mert ti nem értetek rá.
Aztán meg elmondja,hogy szégyenli magát amiért bele olvasott,de azóta sem hagyja nyugodni a dolog amit akkor látott.
Ma volt egy olyan kérdés, tán reggel. A csaj felfigyelt az utolsó sorban lévő szomorú fejekre, számszerint 4re. A telefonod úgy került a kezébe, mert nem volt időd írni egy SMS-t. Ugyan az a kérdés, két nézőpontból.
EPIC FAIL
voltaképpen én voltam az aki beleolvasott, kíváncsi vagyok mit szólnának mások/mit szólna ő ha elmondom neki hogy beleolvastam és nem hagy nyugodni.
Én tettem fel a kérdést,itt van,hogy jobban érthető legyen: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
nem tudom elmerjem-e mondani.Mi van ha itt meginog a bizalma? Vagy nem fog tetszeni neki hogy beleolvastam?Ettől félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!