Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kellet volna megajándékozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellet volna megajándékoznia valamivel? Vagy ezt nem szokás?

Figyelt kérdés

A barátommal ma lettünk fél évesek.Én már jó ideje mondom neki, h ez nekem nagy dolog. Tegnap is tudattam vele, h szeretném ha meglepne vmivel...hát nem így tett...teljesen elfelejtette és még be is vallotta. Nem rég nagyon összevesztem vele és megígérte, h megváltozik és figyelni fog rám...

Mit tegyek?

az ő helyében mivel leptetek volna meg?

Vagy nem is kellene kiakadnom?

15/L (a barátom is 15)

2010. febr. 9. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:

És te mivel ajándékoztad meg őt?

Ez nem így működik, hogy ő ajándékoz meg téged és ennyi... Ha elvárod tőle, akkor te is vegyél neki ajándékot! A hónapofordulókor nem te vagy az ünnepelt, hanem TI, mint pár, szóval nem is értem, hogy gondolod, hogy téged kéne, hogy ünnepeljen ő...

Vagy nagyon önző vagy, vagy még nagyon gyerek...

25/L

2010. febr. 9. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:

az eddigi kapcsolataimban sosem volt ajándékozás, csak mert 1,3,6 vagy akárhány hónapja együtt járunk. csak ünnepekkor, szülinap, névnap esetén, illetve akivel megérte, az 1. éves évfordulón.

viszont ha ki is mondtad, hogy örülnél a meglepinek, akkor tahóság, hogy "megfeledkezett" róla.

elfeledkezni csak arról lehet, amit el is akarunk felejteni.

19/L

2010. febr. 9. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Én például nem akadtam volna ki, ha nem ad ajándékot, "csak" egy szenvedélyes csókot... az ám az igazi ;)

Nem hiszem, hogy sokat törődött a dologgal. Valószínűleg lusta volt használni a kreativitását, és figyelembe venni a kérésedet. Bár én a helyedben nem kértem volna semmit, ha már megtetted (és többször is), akkor egy kis ajándékot adhatott volna. Egy jelképeset. Azonban az sem jó, ha előzőleg tett kérésre vagy felszólításra tette volna meg ezt, mert nem szívből jött volna.

Te adtál neki ajándékot egyébként? (Bár ez őt nem befolyásolhatta.)

Azt meg felejtsd el, hogy "elfelejtette". ;)

{Egyébként még nincsen vége a napnak, honnan tudod, hogy ennyi...?} :)

[morcsó]

2010. febr. 9. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. Most leírhatnám ugyanazt,de ő már mindent leírt ^^
2010. febr. 9. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
15:07 vagyok az első kommentelőre értettem :D
2010. febr. 9. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
még csak 15 éves, jó hogy csak ekkora gondjai vannak, gyerek még.
2010. febr. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!