Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsot szeretnék, gyorsan!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék, gyorsan! Mi tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy barátom 2 éve és már egy éve együtt lakunk. Van egy gyönyörű cicám, amik imádok, már 3éve él velem. Mikor össze jöttem a barátommal, imádta a cicámat, de mikor össze költöztünk megváltozott minden. A cicám már fél tőle, de nagyon, fúj rá morog rá és menekül előle. Nem aludhat fent az ágyon velem ahogy mindig is tette, erről leszoktatni nagyon nehéz mert nem tudja, hogy most miért nem aludhat velem. Sajnos már nem egyszer észre vettem, hogy bántotta, de mindig megbeszéltük és azóta nem volt ilyen. De mikor csak ketten vannak itthon a cicám ki se jön a kád alól, volt olyan, hogy a barátom be ment a wc-re és szegény cica ott ragadt a kád alatt és mikor haza értem akkor ki jött onnan, de össze fosta magát a cicám. Ez azért durva egy kicsit. Na de a lényeg, reggel ment dolgozni és meg aludtam még, a cica feljött hozzám az ágyra megnézni, hogy alszom e még mert éhes volt :-) mikor megfordultam a barátom éppen lekevert egyet a cicámnak, na jó nagy veszekedés és ordibálás lett belőle, és azt mondta, hogy takarítsam el a macskámat mert szétrugdossa ha haza jön. Most reggel néztem a gépet és nem kapcsolt be felhivtam, hogy mi van a géppel mert nem megy azt mondta nem tudja majd megnézi ha ha haza jött. Megnéztem jobban és hátul le volt kapcsolva a gép, ezt is szándékosan csinálta. Sajnos nem egyszer bukott már le hazugsággal főleg pénzbeli dolgokkal. Velem is sokszor előfordult már, hogy durva volt, de megütni nem ütött meg. A születésnapomon is inkább elment focizni és én meg itthon voltam egyedül! Nem tudom, hogy mit csináljak most. Haza mennyek anyáékhoz vagy maradjak itthon és este beszéljük meg a dolgot? Szeretem meg ő is szeret engem ezt tudom, de akkor is ez igy nem jó. Haza is mehetnék csak egy pár napra, hogy gondolkozzon el, hogy milyen lenne ha nem lennék neki. Nem? Jaj nem tudom, hogy mit tegyek!!!!
2010. febr. 9. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Először próbáljatok beszélni ha nem válik be akkor menj haza pár napra.
2010. febr. 9. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem passzoltok. Ha sok a gond kettőtök között és ez gyakran előfordul, akkor hagyni kell az egészet..
2010. febr. 9. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne pár napra menjél haza.. Küldd el őt a pics@ba. Ez nem ember aki ver egy állatot... legközelebb majd te következel, szóval minél előbb szabadulj meg tőle, de viccen kívül. Nem ok nélkül fél tőle a cicád is, tudja, érzi, hogy agresszív. Okos állatok. Te is légy okos, nehogy bántson téged is! Hagyd ott őt!!
2010. febr. 9. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Már alapból ha hazugságokra épül a kapcsolatotok, és ezt te is tudod az már régen de régen rossz!!
2010. febr. 9. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:

sztem,nagyon bunkó módon viselkedett a pasid

téged úgy ismert meg,hogy van egy házi kedvenced

és neki úgy kellett volna elfogadnia .nem kell,h a macskát szeresse ,etesse,fésülje,csak fogadja el.

beszéld meg vele ,h mi az ami téged bánt,sért,zavar DE

így kezd a mondatod:-szeretnék veled megbeszélni valamit...

-azt szeretném mondani hogy...

ne menjetek el személyeskedésbe pl-te mindig ezt v azt csinálod.-te sosem...

ha elment focizni a szülinapodon ,te is rendezz vmi

csajos programot az ő legközelebbi ünnepén

de üljetek le és kulturáltan beszéljetek a problémáitokról,és igen tarts egy kis szünetet.

sok sikert

2010. febr. 9. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez vérremenő konkurenciaharc volt! És a macska győzött!!! Szegény nagyon rosszul jött ki belőle:(
2010. febr. 9. 11:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kívül állók sokkal tisztábban látják a dolgokat! Köszönöm!!! És teljesen igazatok van!
2010. febr. 9. 11:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Most hívtam fel és kérdeztem meg tőle, hogy direkt kapcsolta e le a gépet, azt mondta nem, rákérdeztem, hogy na most komolyan erre kinyomta a telefont... Szóval, haza megyek most, ha szeret valóban úgy ahogy mondja majd jön utánam ha nem akkor meg megette a fene és jobb is ha vége lesz! Csak most rohadt szar.... De hát jobb ha már nem megy a kapcsolat!!! Remélem nem fogom megbánni. Igaz még csak 24 éves vagyok, nem vesztek semmit....
2010. febr. 9. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit bánnál meg?!Az Istenért,hát legyen benne valami büszkeség ha már nő vagy!!!De ha lábtörlőnek születtél akkor persze más a téma...Ne hagyd magad,hiszen ez egy tetű!!!
2010. febr. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!