Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hangulatjavítót tudtok? (részletek lenn)
Nem alkoholra vagy drogra gondolok! Zene, elfoglaltság, ilyesmi.
Akivel tökéletes volt a kapcsolatunk elmegy külföldre. Ki tudnék menni hozzá (nagyon körülményes - vízum intézés, de érte megéri), viszont kb 400 km-re találtam helyet (bébiszitterként). Nagy lelkesedésében azt mondta minden héten találkozhatunk, aztán azt mondta havonta egyszer.
Úgy viszont lehet, hogy jobban megérné, ha találnék Magyarországon munkát, akkor havonta arra a találkozóra ki tudnék utazni. Családot valószínűleg találtam (bár még folyik a levelezés, rá kell kapcsolnom, munkát itthon egyelőre még nem találtam, de még a mekibe is elmennék már - 1 éve keresek. Csinálok most egy tanfolyamot, még 1,5 év van belőle, azt lehet, hogy abba kellene hagynom.)
Nem tudom mit tesz a távolság, mennyit fogunk beszélni. Február végén szeretném újra látni. Viszont csak egyre van most pénzem: vagy vízum (47000Ft)és kiutazás (14000) vagy meglátogatom (utazás+szállás, legolcsóbban 34100), de akkor vízumra nem lesz pénzem. Nem tudom mi legyen.
Mit tennétek?
Vagy tudtok ajánlani valami hangulatjavító tevékenységet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!