Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szexi lenni, mit csináljak?
Nagyon kínosan érzem magam.
19 éves lány vagyok, 3 éve van barátom.
Nagyon fiatalos arccal áldott meg a sors, ami azt takarja, hogy kb. olyan 13-4-nek nézek ki.(Sokszor automatikusan kapok gyerek jegyeket, múltkor a dohányboltba mentem be, és rám kiáltott a férfi, hogy:"NEM MEHETSZ BE"-azt hitte gyerek vagyok).
Szeretnék nőies, szexi lenni, de ha felveszek valami ruhát, ami szexibb, vagy szexin kell viselkedni(a párom igényelné), akkor én nevetségesnek érzem magam.
Egyszerűen műr sok-sok 14-5 éves kislányból is árad a szexualitás, én meg...olyan, mintha egy kisgyerek próbálkozna.
Rengetegszer illetnek azzal a jelzővel, hogy cuki, aranyos, de én szeretnék végre nő lenni.
A párom imád, szeret, de ha pl. megkér, hogy csináljak valami szexis dolgot, látom, hogy nem a várt hatást érem el.
Kifejezetten zavar, főleg azóta, amióta még egy évev majdnem megcsalt egy iszonyatosan szép, szexi, nőies 15 éves lánnyal(azóta rendben a kapcsolatunk).
Ráma férfiak se tekintenek nőnek, legalábbis az ismertségi körömben.
Idegen pasik megnéznek, bámulnak, de a körömben élők inkább egy jó lelki társnak látnak.
Ez azon múlik, hogy elhiszem magamról a dolgokat, vagy majd idővel javul a helyzet?
Aki le szertne szólni, nyugodtan tegye meg, csak ne most, mert tényleg nem jó kedvemben írtam ki. :)
Vannak olyan sminkelési praktikák, amikkel tudsz egy picit öregíteni az arcodon (Én sajnos nem vagyok túl jeles a sminkelés területén, úgyhogy konkrétan ebben a témában nem tudok segíteni. Inkább járj utána, akár itt a gyakorin! ;) ).
Ezenkívül még azzal is tudsz öregíteni magadon, ha a hajstílusodon is változtatsz. De fontos, hogy úgy hordd a hajad, hogy passzoljon az arcodhoz, stílusodhoz. Szóval ne akarj más lenni! :)
Természetesen öltözködéssel i tudsz emelni a korodon. Próbálj csinosabban öltözködni, hordj gyakrabban nőies darabokat!
Ha ezeken próbálsz változtatni, szerintem már egészen jó úton fogsz haladni afelé, hogy érettebbnek nézz ki. Azonban a legfontosabb, ha fejben elhatározod, hogy márpedig "én szexi vagyok!". Hanem hiszed el magadról, hogy tényleg szexi vagy, akkor mások sem fogják elhinni... ;)
Köszönöm a válaszokat! :)
A probléma az, hogy ha nőiesen is öltözködöm, akkoris inkább a gyerekesség sugárzik belőlem. Azokbana ruhákban is inkább aranyos vagyok.
Nem más férfiaknak akarok tetszeni, hanem a barátomnak, és ő igényli ezeket.
Tudom, más is mondta, hogy majd jön olyan férfi, aki mellett nő lehetnék...csak hát iszonyatosan szeretem a párom, és az eset óta teljesen más, kb. mintha új ember lenne.
Minden kivánságom lesi, kiteszi értem a szívét. Csak hát a szexualitás meg nagyon fontos dolog...
De megfogadom a tanácsokat.
Köszönöm! A sminket egy ideje kipróbáltam, tényleg dob, de ígyis maximum 15-6-nak nézek ki.:D
De kipróbálom.
Fodrásznál voltam, ő is segített.
De a max a 15-6 éves külső.:D De akkor elfogadom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!