Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátnőm pasijába. Mit tegyek?
ők ketten májusban jöttek össze. A barátnőm teljesen odavan érte.
20 évesek leszünk nemsokára. Most fogunk érettségizni.
A pasi tavalyi tanévtől osztálytársunk. Mindketten távolsági busszal járunk suliba és ugyanakkor érkezik be a két busz, onnan megyünk együtt tovább :) nagyon sokat beszélgetünk, nevetünk, bearanyozza a reggelem.
A halloweeni partin nem volt ott a barátnőm, ott kerültünk közelebb egymáshoz. Éreztem, hogy nem kéne, de nem tudtam ellenállni. Nem történt szex, mielőtt félreértenétek.
Ő is így érez és megígérte, hogy a nőnapi buliba velem fog elmenni. De februárban van barátnőmnél egy csomó szülinap, meg valentin nap és nem akar ilyenkor szakítani. :(((
Barátnőm is mesélte, hogy valami nem oké, mert a srác nagyon megváltozott.
Róla egyébként nem árt tudni, hogy a másik legjobb barátnőnk fiújával kikezdett tavaly, összejártak etyepetyézni, a barátnőnk közben fülig szerelmes volt... Szerinte megérdemelné, ha ő is így járna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!