Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek? Mennyi idő, míg elmúlik?
Figyelt kérdés
Mit lehet kezdeni a viszonzatlan szerelemmel, hogy minél hamarabb elmúljon? Nem szeretném, hogy emiatt megromoljon a barátságunk.2015. jan. 29. 12:39
11/13 anonim válasza:
amíg tartod vele a kapcsolatot,mindig vágyakozol majd utána és nem fog megszűnni az érzésed iránta! sőt,majd lesz barátnője stb,nagyon fog neked fájni!
ha neked ez így jó,akkor tényleg maradj vele barátságba!
12/13 anonim válasza:
NE tedd hidd el nekem jobb vagy te ennel. Sajat tapasztalatbol mondom hogy nagyon fog fajni, sok ido lesz mire helyre jossz. Nekunk forditva volt en voltam a ferfi vagyis pincsi kutya. Szerelmet valotam neki, de le sem sz*rta. Ott hagytam meg szakitottam vele minden kapcsolatot. Kesobb fel keresset, egy ket honap mulva el mult amit ereztem. Kesobb le koptatni nem birtam magamrol...
13/13 A kérdező kommentje:
Az a gondom, hogy bírom emberileg. Neki mondhatok el mindent és az életem része
fordítva is igaz
furcsán nézne szerintem ő is, ha egyszer csak kizárnám, nem hagyná ő sem annyiban. kb olyan makacs mint én.
2015. jan. 29. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!