Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejtsek? Mennyi idő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsek? Mennyi idő, míg elmúlik?

Figyelt kérdés
Mit lehet kezdeni a viszonzatlan szerelemmel, hogy minél hamarabb elmúljon? Nem szeretném, hogy emiatt megromoljon a barátságunk.
2015. jan. 29. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

amíg tartod vele a kapcsolatot,mindig vágyakozol majd utána és nem fog megszűnni az érzésed iránta! sőt,majd lesz barátnője stb,nagyon fog neked fájni!

ha neked ez így jó,akkor tényleg maradj vele barátságba!

2015. jan. 29. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:
NE tedd hidd el nekem jobb vagy te ennel. Sajat tapasztalatbol mondom hogy nagyon fog fajni, sok ido lesz mire helyre jossz. Nekunk forditva volt en voltam a ferfi vagyis pincsi kutya. Szerelmet valotam neki, de le sem sz*rta. Ott hagytam meg szakitottam vele minden kapcsolatot. Kesobb fel keresset, egy ket honap mulva el mult amit ereztem. Kesobb le koptatni nem birtam magamrol...
2015. jan. 29. 15:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Az a gondom, hogy bírom emberileg. Neki mondhatok el mindent és az életem része

fordítva is igaz

furcsán nézne szerintem ő is, ha egyszer csak kizárnám, nem hagyná ő sem annyiban. kb olyan makacs mint én.

2015. jan. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!