Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek, mennyire fontos, hogy a fiúdnak mennyi barátja (cimbi, haver, stb) van?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 10:22
1/16 anonim válasza:
Ja úgy van, hogy felmegyek iwiwre megnézem hány barátja van, 600 alatt nem beszélek vele. Ne viccelj, az Emberen múlik, nem a haverjai számán.
2/16 A kérdező kommentje:
csak nekem már mondtak,olyan leoltó szöveget:hogy azt hittem,hogy te vagy a "társaság" központjában,aztán a leányzónak elmagyaráztam,hogy nincsenek szinte haverjaim se:)
2010. febr. 9. 10:35
3/16 anonim válasza:
Az ilyet nyugodtan hajtsd el a pics*ba. Keress normálisat, ő a hüly* nem te.
4/16 anonim válasza:
haverból minél kevesebb annál jobb...pár barát kell,de a haveroktol már frászt kapok...
5/16 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés, nekem is volt egy olyan barátnőm aki folyton azzal nyaggatott h miért nincs több barátom stb mert h neki mennyi van, de aztán ott a másik véglet amikor a lányok azért panaszkodnak mert a barátjuk nem foglalkozik velük mivel a haverokkal szorakozik.. na akkor most h is van ez? Szerintem ugy h a tizenéves pics_knak az jön be ha sok a haverod és ott lehet közöttük, hátha talán még össze isjöhet valaki mással, aki normális kapcsolatot akar annak meg Te leszel igazán fontos és annak örül ha minél többet vele vagy!
6/16 anonim válasza:
utolsóval teljes mértékben egyetértek.
7/16 anonim válasza:
fontos.. ne legyen sok.. mert én miattuk lettem elhanyagolva.. de ha sok is van neked kérlek soha ne legyen fontosabb mint a lány mert elveszíted 17/L
8/16 anonim válasza:
Nekem volt olyan barátom, akinek nem voltak haverjai. Nagyon rámakaszkodott, én már nem is találkozhattam a barátnőimmel. Ha mégis találkoztam velük, akkor megsértődött és féltékeny volt.
9/16 anonim válasza:
11:45 Teljesen eyetértek nekem vannak haverjaim bár ők cigiznek,füveznek aminek egyáltalán nem örülök viszont egy csajnak jobban örülnék.
10/16 anonim válasza:
HÁt az én mostani páromnak, rengeteg barátja, haverja van. Több is van akik már gyerekkori barátok. Így nálunk többször fordul elő, hogy elmegy barátokkal inni. Emiatt is volt problémánk... ÉN teljesen elhanyagoltnak érzem magam. Volt úgy hogy 3 napig nem is találkoztunk(mondjuk abba benne volt hogy sokat is dolgozott) de mégis barátokkal esténként el tudott menni iszogatni stb.
Engem zavar, mert én olyan vagyok, hogy megpróbáltam mindig is időt szakítani rá, de közbe neki sose jó. (én fősulis vagyok) Azóta mióta megbeszéltük normálisan. Javult a helyzet, bár még mindig nem valami tökéletes. (hisz ő egy 4 éves kapcsolatból mászott ki és utána jött velem össze :/)Annak ellenére, hogy mondtam neki hagyjon magának időt.. De ő nem akart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!