Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, most akkor szeret vagy csak "elvan" velem? Szerintetek, fiúk?
A történetem akövetkező.Lassan egy éve vagyok együtt a barátommal,de mivel nem egyy városban lakunk,nem találkozunk túl sokat.Szinte csak hétvégén.Az elején nagyon lelkes volt,tervezgetett velem,de most már ez alábbhagyott.És mikor kérdezem,hogy mi lesz velünk,csak annyit mond,h nem tud ígérni semmit.Viszont azt mondja szeret.De nem érzem elég közel magamhoz.
Mikor azt kérdezem tőle,hogy nem csak azért van velem,hogy ne legyen egyedül?Erre ő mindig azt feleli,hogy biztos találna mást,akár közelebb is.
Egyszerűen nem értem.Nem tudok rajta eligazodni.Nem vagyunk már fiatalok,kicsit komolyabbra is fordulhatna a dolog.Szerintetek van így értelme folytatni?Én nagyon szeretem őt és el tudnám vele képzelni az életem,de sürgetni nem akarom,csak végre tisztán akarok látni.Mi a véleményetek?mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!