Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar játszani velem a barátom?
Van egy kicsit kocka pasim, én is kicsit kocka vagyok, gondoltam tök jó lesz, majd tudunk együtt játszani, de valamiért sose akar. Az elején még igen (kb egy éve vagyunk együtt), megvette nekem az egyik kedvenc játékát, hogy majd együtt toljuk, valamennyit játszottunk vele, de aztán tök elfelejtődött, mindig a haverjaival játszik.
Vajon miért nem akar velem?
Más programokat szívesen csinál velem, szoktunk kimozdulni, filmezni, de ez zavar, hogy vannak punnyadós napok mikor mindketten játszunk, csak ő nem akar együtt.
Mi baja lehet velem? :D
Szerintem azért nem játszik veled mert te túl profi vagy hozzá képest és még cicivel is rendelkezel :D
Viccet félretéve nem tudom mégis miért nem játszik veled. Beszéljétek meg. Vagy írd ki kérdésbe hogy ki játszana veled és mellé biggyeszd oda hogy Lány:)
1000 privátot fogsz kapni ha így nem kaptál.
Ilyen szépet még sose halottam :)
Amúgy beszéljétek meg. Jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!