Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme folytatni? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatni? Már nem nézek fel a páromra?!

Figyelt kérdés
sok minden zavar már benne , én is észre vettem hogy hibát keresek sok dologban és nem nézek fel rá már úgy mint férfire....:S

2015. jan. 28. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
vége a szerelemnek...
2015. jan. 28. 12:52
 2/8 A kérdező kommentje:
én is érzem hogy nem vagyok szerelmes már..persze szeretem , régóta együtt vagyunk de már nem olyan mint régen..sok minden megváltozott bennem....
2015. jan. 28. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Eleve beteges dolog felnézni valakire egy párkapcsolatban. Ha ez így volt, akkor nem egyenrangú félként voltál benne a viszonyban. Sajnos a mai csajok a pasijukban mankót keresnek, akiben megvan mindaz, ami belőlük hiányzik. Egészséges lelkű nő egyenrangúként van jelen egy kapcsolatban, és nem felnézni akar a pasijára, mint egy kislány az apjára.
2015. jan. 28. 12:54
 4/8 A kérdező kommentje:
ugy értem hogy nem érzem azt a biztonságot se mellette..ugy érzem ő sem törődik ugy velem már ..meg en sem de nem is érdekel annyira...ha valamit csinál áltakába már inkább nem tetszik mint igen..
2015. jan. 28. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Vége. Mondd meg neki mielőbb.

#3. Jópár évig éltem egyedül, megálltam a helyem, nem vagyok egy kapcsolatfüggő szerencsétlen. Ugyanakkor ahogy a kedves szokta mondani mikor valaki egyenlőségről beszél: ha két, három általánost végzett árokásót kiküldenek dolgozni előbb-utóbb az egyik főnök lesz. Nem határolódhatsz el attól, akivel nap mint nap együtt vagy, így biztos, hogy lesz egy "főnök", akire felnézünk és jobb, ha az a férfi. Nekem erre egy tánctanáros példám van. Amikor társastáncra jártam felkért a tanár miközben a többiek körbe kerengtek a teremben ő is vitt engem. Már majdnem vége volt a zenének amikor megkérdeztem tőle, hogy tulajdonképpen mit is táncolunk? Rám mosolygott és azt mondta: A következő óra anyagát. Elmondom, a táncpartneremmel az aznapiakat se tudtuk legtöbbször letáncolni. Mert nem vezetett jól. Számomra az a férfi, aki úgy tud vezetni, ahogy anno a tánctanár vezetett: szinte észrevétlenül, új dolgok felé, úgy, hogy közben ismerve engem és önmagát tudja, hogy mi a jó kettőnknek.

2015. jan. 28. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:

5.

Érthető, hogy neked (is) szükséged van ilyen vezetésre. Kérdés, hogy ez hosszútávon mennyire szolgálja a te javadat. Ez majd csak évtizedes távlatból visszatekintve lesz egyértelmű. Addig a rövid- és középtávú érdekeidet fogod tolni, amihez nyilván jogod van.

2015. jan. 28. 13:14
 7/8 A kérdező kommentje:
pedig nagyon szerelmes voltam belé és soha nem gondoltam hogy ez valaha megrendül...
2015. jan. 28. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:
hüha 3. és 6. jól tolod Te is a másik "ismerését" ismeretlenül :D Mindegy, hosszú.
2015. jan. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!