Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemennétek egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy kapcsolatba egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés
Barátnője van 3 éve, ennek ellenére megcsalta egy 2 hónapos kis kalanddal, velem. Többször együtt voltunk, szex is volt, a végén pedig elárulta, hogy tetszem neki és több vagyok már puszta szexpartnernél. 4szer találkoztunk összesen igazából,de 2 hónapig naponta több órán át emaileztünk. Az első alkalmakkor közölte, hogy ne várjak többet, ő csak szexet akar. van egy elmélete miszerint kizárt, hogy a párkapcsolatban élők hűségesek maradnak, és az ő nője se lehet olyan buta, hogy komolyan elhiszi, hogy csak vele fog ezentúl szexelni. magyarul nem hisz a monogámiában. aztán most jön ezzel a de jó velem, teljesen elvarázsoltam dumával, milyenjó lenne velem.de ad még esélyt a kapcsolatának. viszont van bennem egy para, hogy mégha engem választ is, nem kéne belemenni, mert mi van, h velem is megteszi? ti belemennétek? ráadásul most is vacilálés szenved, nem egyértelműen engem akar.
2010. febr. 8. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék bele. Tudom hogy tönkretenném magam vele.
2010. febr. 8. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"az ő nője se lehet olyan buta, hogy komolyan elhiszi, hogy csak vele fog ezentúl szexelni. magyarul nem hisz a monogámiában"

Ha netán te lennél a nője, ez rád is vonatkozna. Kell ez neked?

2010. febr. 8. 23:04
 3/7 anonim válasza:

nem! főleg ha vacilál.

volt egy ismerősöm aki egy jóval idősebb pasiba esett bele..és volt bnője..és csak szex volt az elején...aztán valamit érzett is...aztán húzta-vonta aztán mégsem, de nem akarja elveszteni. hadd ne mondjam, h a csaj több hónap után kész idegroncs lett, mert hát sajnos beleszeretett.

2010. febr. 8. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sem mennék bele. Mert tény, hogy veled is ugyanígy bánna és mivel tudod is, hogy nem hűséges típus mindíg azon rágódnál, hogy mikor csal meg éppen. És nem bántani akarlak ezzel de a foglalt pasik tabuk... :/
2010. febr. 8. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok szenvedéstől megkímélnéd saját magadat,ha nem mennél bele ebbe.Gondolom,nem szeretnél a kapcája lenni.Akkor ne is legyél az.
2010. febr. 9. 00:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ilyeneket, mint ez a csávó kéne jól megagyalni...

20F

2010. febr. 9. 08:14
 7/7 A kérdező kommentje:

igen, igazatok van...

és tudom, hogy iszonyú NAÍV gondolta, hogy velem nem tenné meg, mert miért ne...

2010. febr. 9. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!