Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihívás vagyok a páromnak?
1 hete elkezdtem újra mozogni, és egészségesebben enni, mert nem vagyok megelégedve a külsőmmel, és változtatni szeretnék magamon. Viccesen megjegyeztem este a páromnak, hogy olyan kerek fenekem lesz, hogy nem bír majd betelni vele.
Erre ő azt válaszolta, hogy akkor gyúrjak rá, keményen, mert nagyon meglátszik a tartásomon, hogy nagy a fenekem, a hátam szerinte görbe, és csámpás is vagyok.
Ahogy ezeket így elmondta, kicsit magamba fordultam, később megkérdeztem tőle, hogy akkor tulajdonképpen miért is van velem, ha ilyennek lát?
Erre ő azt válaszolta, hogy kihívás.
Hirtelen szóhoz sem jutottam, valahogy váratlanul ért ez. Nem is tudom, hogy ez jól kellene, hogy érintsen, vagy rosszul, de nekem nagyon rosszul esett.
Mikor megismert sem volt kisebb a fenekem, és nem voltam soványabb.
Normális ez, hogy így áll hozzám?
Szerintem viccelt. Mert ha nem, az nagyon durva lenne.
Bár ez még viccnek is durva.
Nem úgy nézett ki, mint aki viccel.
Azt mondta, hogy őt motiválja, hogy engem motiválhat.
Figyelj!ű
Küldj egy képet! És felmérem a helyzetet!
De bármi is az, szerintem bunóság volt a pasid részéről.
Akit elvileg szeretünk, annak nem mondonk ilyet!
Alapból mindig noszogatott régebben is, hogy mozogjak, és ha éppen nem tornáztam, mert fáradt voltam, akkor volt, hogy azt mondta, inkább ne is találkozzunk.
Nehéz fizikai munkát végzek, eléggé fárasztó, és megterhelő, nem mindig van energiám nap végén tornázni.
Vártam én is a fogyást, de valahogy súlyban nem lettem kevesebb. A ruháim lazábbak, de súlyban nem lettem kevesebb.
Rengeteget kell emelni, cipekedni, meleg van, folyamatos mászkálás, leülni ritkán tudok. Vannak lightosabb napok, de durvábbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!