Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal 6 hónapja vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal 6 hónapja vagyunk együtt távkapcsolatban. Havonta találkozunk.3szor megcsaltam de nem direkt. megbántam. Azóta nem enged el sehova se és csak vele mehetek el valahova. Nagyon zavar. Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 21:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Én ugyan egyszer csaltam meg a barátomat és akkor is csak csók volt. Nagyon nagy szerencsém van, hogy nem rúgott ki, pedig megtehette volna, azóta egyfajtába bizonyítom neki, hogy iszonyúan megbántam és soha többet nem követek el ilyet. Javaslom, nagyon húzd meg magad, ha meg akarod tartani őt.
2010. febr. 9. 13:24
 32/42 anonim ***** válasza:

00:27

Képzeld el van olyan hónapom - katonaság - jogy havonta háromszor kapunk kaját. Ráadásul nem sokat. Oszd be bakker és éld túl. A kérdezőnek meg csak ennyit tudok mondani. Húzd meg magad. Nagyon húzd meg magad.

22:40 is én voltam.

2010. febr. 9. 16:01
 33/42 anonim ***** válasza:
már nem azért, de hozzáállás kérdése, h kibírja-e az ember ennyi ideig párja nélkül hűséggel. ha nem akk mi a francnak párkapcsolat? nem elég amit ad? nem jó így a kapcsolat? tudod merre van az ajtó, na arra menj. 16 évesen nem ő lesz az utolsó akivel összehoz a sors és meghódítja a sdzíved, de ribancnak mért kell lenned? legyen benned némi gerinc és ne viselkedj úgy, mint 1 kurv@. ha magadtól nem jut eszedbe h meghúzd magad, hanem még nekiállsz pattogni, szerintem nagyon gyorsan ásd el magad.
2010. febr. 10. 16:49
 34/42 anonim ***** válasza:

Ez a "nem direkt" szöveg nem az Utolsó cserkész című Bruce Willis filmből van? Ott van az, hogy Hallenbeck magánnyomozó hazamegy, a budi felhajtva, az asszony zavarban, a fürdőben nagy gőz. Kérdi az asszonyt hogy ki volt itt, ő tagad, mire bele akar lőni a szekrémybe, ekkor előmászik a legjobb haverja és ő is pont ezt ecseteli, hogy nem direkt ecetelte meg asszonypajtást. Erre mondja neki Bruce Willis, hogy - Persze, erre jártál, megbotlottál a küszöbben és a farkad véletlenül az én feleségemben állt meg.

Vicc. Félrekefélni nem lehet véletlen, vagy az már megerőszakolás.

2010. febr. 10. 16:52
 35/42 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=0ykHIXFp-Dc&feature=related

Ez persze nem csak csókról szól...

2010. febr. 10. 16:54
 36/42 anonim ***** válasza:

Hé 16:52 ez nem ér, hogy, míg én a Youtube videót keresem, te leírod válasznak!:)

Gratulálok!:D

2010. febr. 10. 17:00
 37/42 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna elmondanod neki egyet sem. Sokkal jobb lenne. A te lelked is szárnyalhatna tovább, és bánhatnád magadban a bűneidet. És ő is boldog lenne melletted. Lépjetek túl a komolyságon. Ha nem tetszik a párkapcsolat amiben vagy, akkor légy szabad. Tedd ami jól esik, de ne törd szét más lelkét.
2010. febr. 10. 17:02
 38/42 anonim ***** válasza:

Hallod...keressél más barmot

Azt a szerencsétlen mostani barátodat hadj békén.

Nem érdemled meg öt.

2010. febr. 10. 17:05
 39/42 anonim ***** válasza:
Ha szereted nem csalod meg ennyi ha meg igen akkor nem érdemled meg.
2010. febr. 10. 18:09
 40/42 anonim ***** válasza:
16.52 vagyok, na ez jó volt, egy rugóra járt az agyunk :-)))
2010. febr. 10. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!