Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal 6 hónapja vagyunk együtt távkapcsolatban. Havonta találkozunk.3szor megcsaltam de nem direkt. megbántam. Azóta nem enged el sehova se és csak vele mehetek el valahova. Nagyon zavar. Mit csináljak most?
00:27
Képzeld el van olyan hónapom - katonaság - jogy havonta háromszor kapunk kaját. Ráadásul nem sokat. Oszd be bakker és éld túl. A kérdezőnek meg csak ennyit tudok mondani. Húzd meg magad. Nagyon húzd meg magad.
22:40 is én voltam.
Ez a "nem direkt" szöveg nem az Utolsó cserkész című Bruce Willis filmből van? Ott van az, hogy Hallenbeck magánnyomozó hazamegy, a budi felhajtva, az asszony zavarban, a fürdőben nagy gőz. Kérdi az asszonyt hogy ki volt itt, ő tagad, mire bele akar lőni a szekrémybe, ekkor előmászik a legjobb haverja és ő is pont ezt ecseteli, hogy nem direkt ecetelte meg asszonypajtást. Erre mondja neki Bruce Willis, hogy - Persze, erre jártál, megbotlottál a küszöbben és a farkad véletlenül az én feleségemben állt meg.
Vicc. Félrekefélni nem lehet véletlen, vagy az már megerőszakolás.
Hé 16:52 ez nem ér, hogy, míg én a Youtube videót keresem, te leírod válasznak!:)
Gratulálok!:D
Hallod...keressél más barmot
Azt a szerencsétlen mostani barátodat hadj békén.
Nem érdemled meg öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!