Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 1 éves kapcsolatoban ez normális?
Nem sokat csókolózunk és a kedveskedés is hiányzik,meg a becézgetés,simogatás.
Már elmúlt az,hogy spontán megpuszilna,csókot kapnék...Ha elmegyünk egymás mellett a lakásban,akkor hirtelen elkapna és magához húzna.Szóval ilyen apróságok.
Beszéltem vele erről,és teljesen meglepett arcot vágott,hogy én "nem érzem magam" jól emiatt.
Ennyi idő után már tényleg nem furcsa,hogy megszokottá válik a kapcsolat?
Ez az első kapcsolatom,én nagyon szeretem őt.Viszont a legtöbbször már csak akkor kedveskedik,ha akar valamit....
18/L
ne legyen szex se....
vagy cseréld le!
Mondjuk azt tudni kell,hogy ő idősebb nálam :-)
Tehát olyan nagyon hatalmas rajongás már nem is hiszem,hogy van benne.
Mármint neki nem én vagyok az első,nekem viszont ő.
Én naivan még várnám,hogy megölelgessen,puszilgasson...De már nem akarom neki többször mondani a hiányérzetemet,mert előbb-utóbb az agyára megyek ezzel.Hiszen már beszéltem neki erről,azt mondta igyekszik változni.
Tudjátok hogy megy ez,1 hétig minden oké,aztán elkényelmesedik és elfelejti az egészet :-P
Alapból nem ilyen bújós típus,de nekem hiányzik,hogy érezzem,hogy fontos vagyok számára.
Menthető a dolog szerintem. Újulj meg!
Csábítsd el egy jó filmre a moziba, és bújj hozzá a sötétben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!