Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha a barátotok katona...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a barátotok katona lenne, és kiküldenék Afganisztánba fél évre, ti várnátok rá? 22/f

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 14:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A mostani páromat igen.

Az előzőeket nem biztos, hogy megvártam volna...sőt.

2015. jan. 26. 14:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Várnék rá, de más helyzetben is. Mondjuk én katonával nem jöttem volna össze, mert rettentően aggódnék érte és azt nem bírnám. :( 16/L
2015. jan. 26. 14:27
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
azt nem érdemes várni,aki egy nato selejt programban védi a "hazát" egy elmaradott országban,céltáblákra lövöldözve.
2015. jan. 26. 14:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Természetesen várnék rá, hiszen a szerelmem. :)
2015. jan. 26. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
kivételesen egyetértek apollyonnal...
2015. jan. 26. 14:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A barátom volt kint, majd később az Egyesült Államokban kiképzésen is. Afganisztán után itthon ünnepséggel várták őket, páran kitüntetést is kaptak, a tűzharc során tanúsított bátorságuk és helytállásuk miatt, többek közt a párom is. Nagyon féltettem őt, amíg kint volt, de végig nagyon büszke voltam rá.
2015. jan. 26. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon félteném és próbálnám visszatartani, viszont hezitálás nélkül azt mondom, hogy várnék a páromra, hisz ahogy előttem is írták, Ő a szerelmem!:)
2015. jan. 26. 15:06
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Kamuparádé. Megvárja ja, csak közben gurítanak nála páran. Postás bácsi, szomszéd papi, helyi bika...
2015. jan. 26. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából 58%-nak válaszoltam csak közben más is írt. De nem értem, miért lenne ez kamu, vagy miért kell azt gondolni, hogy egy távkapcsolatban megcsalás történik. Miért történne?

A gyakoris pasiknak sokszor az a baja, hogy a lányok válogatnak, meg nem akarnak szexet, de ha az a kérdés, hogy hűségesek-e a bartájukhoz egy távkapcsolatban,vagy úgy egyébként, rögtön megjelennek páran akik szerint ez kamu. Miért is?

2015. jan. 26. 15:31
 20/21 anonim ***** válasza:
18%
Eleve nem járnék bérgyilkossal. De ha mondjuk az én erkölcsi értékrendembe beleférő munka miatt lenne távol fél évig, akkor várnék. 19l
2015. jan. 26. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!