Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb párkapcsolat tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb párkapcsolat tényleg ismerősi, baráti körből jön létre? Miért? Vagy osztálytársak, munkatársak közt? Tehát úgy, hogy a felek vagy ismerték egymást korábbról VAGY valakin keresztül találkoztak?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert ez most tűnt fel, hogy mintha a legtöbb kapcsolat a fenti módok valamelyikén születne. Nekem egész életemben az volt a normális, hogy számomra TOTÁL ismeretlen lányokkal jöttem össze. Akik megtetszettek és mondjuk megszólítottam őket az utcán, vagy a diszkóban, vagy a boltban, a buszon, a plázában vagy bárhol. Aztán ha tetszettem nekik, akkor számot cseréltünk, randiztunk, stb.

De most körbe nézve magam körül inkább azt látom, hogy a legtöbb kapcsolat valami összekötő kapoccsal jön létre.

Előtte osztálytársak voltak. Előtte munkatársak voltak. Közös ismerősökön keresztül ismerkedtek meg. Közös barátokon keresztül ismerkedtek meg. Az ismerősöm barátja mutatott be neki. A barátom ismerőse mutatott be neki.

Ez miért van így? Az emberek miért így ismerkednek?

2015. jan. 26. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én az összes barátomat kb úgymond közös ismerősökön keresztül ismertem meg, de nem általuk, teljesen idegenek voltak (tehát pl egy nagy házibuliban voltunk, de különböző társasággal, fesztiválon tőlünk ismerte valaki az ő haverját, ilyenek), egyszer volt olyan, hogy szórakozóhelyről jöttünk össze. De ez is már valami közöset sejtet, zenei ízlés, nyitottság, stb... Totál idegenekkel az utcán sokkal szkeptikusabb vagyok.
2015. jan. 26. 16:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy ideig nekem is az volt az alapvető, hogy ismeretlennel jöttem össze, de soha semmi jó nem lett belőle, mert mégse volt az igazi. Aztán egy véletlen folyamán összejöttem olyan ismerőssel, akivel már több éve ismertük egymást, és mivel nem voltunk zsákbamacskák egymás számára, jobban is működött a kapcsolat.
2015. jan. 26. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!