Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb párkapcsolat tényleg ismerősi, baráti körből jön létre? Miért? Vagy osztálytársak, munkatársak közt? Tehát úgy, hogy a felek vagy ismerték egymást korábbról VAGY valakin keresztül találkoztak?
Azért kérdezem, mert ez most tűnt fel, hogy mintha a legtöbb kapcsolat a fenti módok valamelyikén születne. Nekem egész életemben az volt a normális, hogy számomra TOTÁL ismeretlen lányokkal jöttem össze. Akik megtetszettek és mondjuk megszólítottam őket az utcán, vagy a diszkóban, vagy a boltban, a buszon, a plázában vagy bárhol. Aztán ha tetszettem nekik, akkor számot cseréltünk, randiztunk, stb.
De most körbe nézve magam körül inkább azt látom, hogy a legtöbb kapcsolat valami összekötő kapoccsal jön létre.
Előtte osztálytársak voltak. Előtte munkatársak voltak. Közös ismerősökön keresztül ismerkedtek meg. Közös barátokon keresztül ismerkedtek meg. Az ismerősöm barátja mutatott be neki. A barátom ismerőse mutatott be neki.
Ez miért van így? Az emberek miért így ismerkednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!