Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves pasik! Összejönnétek 16-17 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok 16-17 éves lány. :)2015. jan. 26. 00:53
11/18 A kérdező kommentje:
Szintén 24, lassan 25 éves haverom jött most össze egy ilyen korú lánnyal, nem tudom pontosan, mennyi, vagy 16 vagy 17. Élőben még nem láttam a lányt, a Facebookját mutattam... Nem sokon múlt, hogy megkérdezzem, mit eszel rajta, haver. Napi 5-6x posztolgat mindenféle hülyeséget pasikról, volt pasikról, feminista idézetekkel, állandóan képeket tölt fel a szintén érdekes haverjaival. El nem tudom képzelni, mi foghatta meg benne.
2015. jan. 26. 01:07
12/18 A kérdező kommentje:
*mutatta, bocs
2015. jan. 26. 01:08
14/18 bandi6891 válasza:
4-es válaszolónak:
Ezek a dolgok megtalálhatóak lehetnek idősebb emberekben is,vannak olyan 16-17 évesek akik inkább komolyabbak és egészségesebbek lelkileg.
15/18 anonim válasza:
Igen, az intelligencia nem korhoz kötött.
17/18 anonim válasza:
24 leszek nemsokára és semmiképp se jönnék össze ilyen időssel! Még a korombélit is erősen megfontolnám... inkább idősebb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!