Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne féljek tőle, hogy elveszíthetem a páromat?
1 hónapja vagyunk együtt. Az előző kapcsolatomnak nagyon hirtelen lett vége, az akkori párom megcsalt és lelépett a másik csajjal, pedig úgy éreztem, úgy tett, mintha szeretne engem, de ezek szerint nem. És ebből kifolyólag most is ettől félek. Félek, hogy elveszítem a jelenlegi barátomat is, és minden apróságon kiakadok. Nem akarom elüldözni ezzel magamtól, de egyszerűen féltékeny lettem nagyon és paranoiás is... ha keveset beszélünk valamelyik nap, akkor máris a legrosszabbra gondolok. Hogy változtathatnék a hozzáállásomon? Így megőrjítem magamat és őt is el fogom veszíteni. :( Valami tipp?
20/L
meg erőszakold meg magad kiakadás terén
nem jó hazamenni egy diliző csajhoz
inkább szeretkezz vele sokat és akkor tuti örömmel megy hozzád és esze ágában nem lesz mást keresni
Ugyanebben a cipőben jártam.
már egy éve együtt vagyok a barátommal, de sajnos gyakran eszembe jut az előző kapcsolatom és a befejezése.
és már tudom, hogy a mostani barátomnál jobbat nem adhatott volna a sors, még mindig fáj, 2 év után is hogy átvert az exem és sosem kért bocsánatot.
próbálj bízni a mostani párodban, és hidd el, nem egyformák a fiúk. az egyik nem látta meg benned a szépet, míg más megfogja. ha nem a mostani, akkor majd a következő.
de ne görcsöld magad ezen, ha fontos vagy neki nem lép félre.
amúgy elmondhatod neki hogy kicsit rossz még, nem tudsz bízni annyira a rossz tapasztalatok miatt. de ne nyaggasd ezzel, te is próbálj túllépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!