Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közeledjek felé ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek felé ha bátortalan vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval van az osztályban egy fiú aki tetszik. Igazából nem is mondható osztálytársnak mert csak pár órán vagyunk összevonva.

Mindig szoktam figyelgetni és próbálom elkapni a tekintetét. Néha már ő is figyelget, de lehet hogy csak azt nézi hogy mi a francnak figyelem. :):D

Igazából sokat nem beszéltünk eddig csak köszöntünk egymásnak ha bementünk az osztályba.

Nem tudom hogyan közeledjek felé. Milyen témában lenne a legjobb??

Úgy tudom játszik a helyi focicsapatban . Arra gondoltam így mennék oda hozzá...

Nevezzük itt most a fiút Ádámnak.

Ádám, azt hallottam játszol a focicsapatban. Azt szeretném megkérdezni hogy mikor lesz legközelebb meccsetek mert szívesen elmennék.

Ez így jó lenne?

Egyéb tippek?

Segítséget köszi

2010. febr. 8. 18:01
 1/2 anonim válasza:

Attol függ szerintem hogy mennyire szereted a focit. Mert ha azért otthon vagy benne, akkor lehet egy jó kezdés. Viszont ha nem, ne igazán akarj belekeveredni.

Nyugodtan kezdeményezz vele beszélgetést, akár ugy hogy megcsinálta-e a háziját, értette-e hogy miröl magyarázott a biosz tanár, és onnantól kezdve pedig bármerre terelődhet a beszélgetés. Az már csak rajtad múlik. Sok szerencsét.

2010. febr. 8. 18:13
 2/2 anonim válasza:

nem kell ennyire izgulni, ő is csak egy ember, nem lesz semmi ha megszólítod (akármit mondasz is neki)! hajrá.

17.2/f

2010. febr. 10. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!