Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha valaki úton útfélen az exéről beszél?
Ha érdekel egy sokat elmondó saját tapasztalat:
Megismertem egy tök helyes, aranyos fiút, minden rendben volt, tökjól alakultak a dolgok, de észrevettem hogy minden este a telefonban a volt barátnőjét emlegeti. Mesélt egy csomó történetet. Mérges volt rá, amiért kitolt vele, még le is k-rvázta nekem. Azt mondta, a b-dös életbe többet nem áll szóba vele, mert neki inkább én kellek.
Aztán pár napig, hétig nem keresett. Ráírtam, hogy mi történt, erre ő: Kibékültem a volt barátnőmmel.
Nah :D jár így az ember :@ pedig annyira helyes srác.
Szóval hidd el, ha valaki az exéről sokat beszél, nem jó jel. Ha valakin túl vagyunk, szarunk rá úgy, ahogy van. Nem beszélünk róla csak ha kérdeznek, akkor se szívesen
Egyrészt azt, hogy azelőtt kezdett veled párkapcsolatba, mielőtt feldolgozta volna a szakítását az exel.
Másrészt nem túl magas érzelmi intelligenciára vall, ha a partneremet házi pszichológusnak és érzelmi szemetesládának használom, neki lépten nyomon az exemről beszélek, arról, hogy vele milyen volt, ráadásul összehasonlítgatom vele.
Mennyi idő telt el a szakításuk és a megismerkedésetek között?
Vagy azt, hogy meg szerelmes bele, vagy azt hogy egyszeruen meg nincs tul rajta..
Nem jo dolog egyik sem, en ott hagynam..
Engem senki ne hasoblitson mar ossze az exevel, nagyon banto dolog tud lenni.
Na meg, az ex a mult resze, egyszeruen nem tudom felfogni hogy sokan miert beszelnek roluk, miert nezegetik oket, na meg ez a probaljuk meg ujra 1-2 ev eltetlevel.. komolyan az eszem megall, miert bem lehet elfelejteni egymast? Undorito. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!