Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes, ezt így folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes, ezt így folytatni?

Figyelt kérdés
Van egy barátom,akivel ma vagyunk együtt 2 hete. Facebookon ismertem meg. Tegnap találkoztunk,és nagyon jó volt. Aranyos,kedves és minden ami kellene nekem!Elmondtam neki,hogy én még szűz vagyok,és én az igazival szeretném elveszteni. Én 17 éves vagyok,ő 22. Elmentünk komáromba,egy előre megtervezett programra.Sajna az időjárás nem volt túl megfelelő.De így is jó volt.Az a problémám,hogy hiába mondtam neki,hogy én még nem voltam együtt senkivel,ő akkor is ilyeneket kérdez,hogy análisan is szereted?Meg hogy merevedésem van illetve stb.. Be van rám izgulva..És mikor megcsókolt akkor nyelveset adott..Mondtam neki,hogy én még nem csókolóztam nyelvesen,de ő folyton csak azt mondja hogy még tanulnom kell,meg hogy majd gyakoroljuk..Hát nem tudom..Én szeretem őt..De még a programot is én fizettem..ezzel nem is lett volna gond csak ne tette volna hozzá azt hogy igy legalább kifizettem azt a sok beszélgetést ami lement a számlájáról....Én úgy érzem,hogy szeretem..De néha nem értem. Alig van olyan téma amiről tudnánk beszélni..Szerintetek,hogyan tovább? Bocsi ha hosszú lett!
2015. jan. 25. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél vele beszélni?

Szakíts vele,aztán ennyi..Nehogy még magyarázkodj,vagy visszakönyörögje magát hozzád..

2015. jan. 25. 14:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Rendben.
2015. jan. 25. 14:44
 13/14 anonim válasza:

Én a helyedben odébbállnék.

(Ha tényleg az "igazival" akarod, akkor jobb ha vársz. Bizonyosodj meg róla, hogy jó döntést hozol. Ne engedj az elveidből ilyenek miatt.:) )

19/L

2015. jan. 25. 14:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,és sokat segítettetek nekem a döntésemben :)
2015. jan. 25. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!