Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy esne az, ha a párotokra rá írnátok egy kamu skypon teszt alapon, hogy van-e neki párja és erre azt felelné, hogy most nincs?
Hat nem szep huzas.. de egyatalan megkerdezted hogy miert tagadott le ?
Mindig ezt teszi, vagy csak ez volt az elso hogy letagad mas elott ?
Varjuk a reakciojat, hogy miert tette..
De az, hogy harcol erted jelzi hogy szeret es tudja hogy bar nem nagy, de hulyeseget csinalt. Suerintem ha szeret tobbet nem teszi.. nembtudom, en soha nem tagadtam le a parom, hisz olyan buszke vagyok ra higy csak na.. talaln tetszett neki a csaj a kissebb beszelgetrs utan? Egye fene, ha.szeret tobbet nem fogka megtenni. Minden esetre elbeszelgetnek vele, amikor megerkezik, mar ha elmegy hisz megigerte. Mondd el neki az erzeseid, es hogy ezzel teged nagyon megbantott.. tudja jol hogy nagyon nehezen bizol meg masokban, es ez elgondolkoztatott abban higy szeret-e.. figyeld a reakciojat, abbol sokat lelehet szurni.
Utolso, es a parodat is letagadod?
Mas az, ha azt mondod hogy van baratnom, csak azert hogy hagyjon beken..
De a baratnodet letagadni eleg banto dolog, es semmi ertelme, felteve ha bem szegyenled, vavy nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!