Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Szerintetek kene vegyek a baratomnak ajandekot valentinapra? Ha igen mit lehetne venni?

Figyelt kérdés

18L 24F es masfel honapja leszunk egyutt valentinkor. En igazabol nem vagyok nagy valentin nap rajongo, es eddig meg SoSe volt valntin napon pasim, szal nem igazan tudom, hogy mi, hl mikor:D. Meg szuz is vagyok szoval semmi ilyen szex dolgot nem tudnek "adni".

CSAK KOMOLY VALASZOLOK ERDEKELNEK. BUNKOK KERULJENEK!!! KOSZ

2010. febr. 8. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Vegyél neki zöldséghámozót.

Én is azt kaptam, és tökre hasznos. 24F

2010. febr. 8. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:

én tavaly deot vettem mert pont elfogyott neki

a bnőm a pasijnak opeles párnát vett a barátjának mivel olyan kocsija van

sztem nem kell túlzásba vinni valentinkor az ajándékozást idén pl nem adok neki semmit mert nincs pénzem

2010. febr. 8. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
19/L
2010. febr. 8. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Szereti az edesseget...siman egy kis csoki megfelelne...nem idmelerem anyira, hogy tudjam, mi egyebet vegyek, amugy kocsija nincs, szal a parna az kizarva. de azert kosz a valaszokat...
2010. febr. 8. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:

ha nem olyan régóta vagytok együtt akkor sztem nemis muszáj venned neki vmit.. de ha tudod h öis vesz neked vmit akkor sztem vmi plüssmacit kis szivecskével v. vmi ilyesmit vagy jó az édesség is..

tényleg nem kell tulzásba vinni..(sztem ö sem fogja:))

2010. febr. 10. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pl. egy gyertyát vettem, ami szolid és nem is volt drága.4 hónapja vagyunk együtt, nekem nem, de neki fontos a Valentin-nap, ezért úgy éreztem, adnom kell majd neki valamit.
2010. febr. 10. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Meg kéne tudnod valahogy (akár tőle), hogy neki mennyire fontos ez az egész ünneplés. Lehet, hogy ő is csak azért erőlködne, mert azt gondolja, hogy te nem tudsz élni ilyenek nélkül. Amúgy meg szerintem mindegy, mit adsz neki, tőled kapja, biztos örülni fog.
2010. febr. 10. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
én vettem komplett fehérneműt(harisnyatartó,combfix,lyukasbugyi,csipkemelltartó,babydoll),sütök neki egy szív alakú tortát..és boldoggá teszem abban a dögös cuccban..tuti felejthetetlen lesz....18/L
2010. febr. 10. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!