Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lánynak kellene átmenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánynak kellene átmenni a barátjághoz ha a fiúnak kell bizonyítani, hogy valóban szereti a lányt?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt. Eddig nem nagyon mutatta ki tettekben, hogy szeretne, csak szavakban, de akkor se valami romantikusan. Mondtam neki, hogy szeretném már ha kimutatná, hogy valóban így van... de erre csak azt mondta, hogy akkor menjek át. Én szerintem ha bizonyítani szeretne úgy kellene, hogy ő jön be és ne én menjek (50 km van koztunk de egy suliba jarunk o koleszos).

2015. jan. 24. 18:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele ezeket. :)

A régi kapcsolatom azért ment tönkre, mert a volt pasim nem mondta el mi a baja. Én csak azt vettem észre rajta, hogy egy idő után hideg lett velem, ami miatt én is jobban elzárkóztam előle... és így tovább.

Mond el neki, hogy szeretnéd hogy egy kicsit jobban nyisson feléd. Szerintem itt nem a szeretet kimutatásával van a gond, hanem nekem úgy tűnik kicsit zárkózott a srác.

Pld ha filmet néztek mond neki, hogy most ő hozzon. :)

Beszéljétek meg. :)

2015. jan. 24. 18:58
 12/22 A kérdező kommentje:
"az érzés mikor tesom pörköltet csinál összegyülnek vagy 8 an és az exed is eljön" most ezt irta. Ma kellett volna mennem. Es mar tobb mint 40 perce nem irrt
2015. jan. 24. 19:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Lehet közbejött valami. Bár te ismered a barátod.
2015. jan. 24. 19:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Basszus!:D Ez be akart mutatni téged a szüleinek sztem, ilyen nagy családi "beavató-vacsit" akart neked rendezni, kaját a tesójára bízta, exével meg féltékennyé akar tenni, hogy azt is odaírta:D Ha megbeszéltétek, hogy átmész, és te nem mentél, akkor átverted, jogos, hogy megsértődött szegény:S
2015. jan. 24. 19:30
 15/22 anonim ***** válasza:
*persze úgy gondolom, nincs ott az exe, csak odaírta, mert megharagudott rád, h lefixáltátok, hogy mész és mikor, és erre nem mentél.
2015. jan. 24. 19:31
 16/22 A kérdező kommentje:
Már be vagyok mutatva a szüleinek. Haveri társasága tesójának. Exe kajak ott van. Viszont en ruhellem a tarsasagot. Ez igy utolsag lett ledumalva. Es nem volt ledumalva.
2015. jan. 24. 19:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Vagyis hat en amikor mondta h menjek at mondtam h nem tuti h tudok es kicsit hulyultem vele amit anyuja visszaolvasott igy anyuja most elegge szemetnek tart.
2015. jan. 24. 19:58
 18/22 anonim ***** válasza:

De mi az, hogy az anyja ilyen szinten beleszól a kapcsolatotokba?

Én ki is csapnám a balhét ha a szüleim beleolvasnának a leveleimbe...

2015. jan. 24. 20:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Hat anyuja mikor eloszor latott azt mondta sunyi vagyok. Aztan nem mindig engedi a baratom, most pedig beleolvasott az uzenetekbe. Es eppen azzal hulyeskedtem a baratommal h terhes vagyok
2015. jan. 24. 20:13
 20/22 A kérdező kommentje:
De azt is tudja h en nem igy reagalnek abban az esetben szoval eleve nem is sikerult a hulyulesem. Igazabol jokat nevetunk rajta. De anyuja komolyan vette.
2015. jan. 24. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!