Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akarja megkérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akarja megkérni a kezem?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve vagyunk együtt, én 19 éves vagyok, ő nemsokára lesz 20. Már régóta mondogatja, hogy biztos benne, hogy én leszek a felesége, és a babákról és esküvőről is sokat beszélgetünk, ha minden sikerül akkor pár hónapon belül össze is tudunk költözni. Mégis úgy érzem, hogy csak halogatja az eljegyzést. Nem értem miért. Nyilván nem fogom ráerőltetni, de akkor miért hív mindig úgy, hogy 'az én kis feleségem' meg akkor miért mondja mindig, hogy mennyire el akar már venni?

Kérlek segítsetek, ha kérdezem, hogy tervezi-e már az eljegyzést, hogy mire számítsak, akkor csak azt mondja, hogy ő nem mond semmit, mert úgy nem lesz meglepetés.

19L

2015. jan. 24. 15:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem ráér?? Amúgy meg nem mindenkinek létszüksége az eljegyzés meg a házasság h boldog kapcsolatban éljen.
2015. jan. 24. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Attól,mert komoly a kapcsolatotok,lehet hogy pár hónap / év múlva szétmentek.. ( bár ne legyen így )

Szerintem 19évesen még felesleges ilyeneken gondolkodnod..Inkább azon kéne,hogy legyen valami szakmád,és el tudjátok magatokat tartani..Aztán jöhet az eljegyzés,és a többi..Bár ki,hogy gondolja..

Teljesen felesleges mindennap ezen agyalnod,és kérdezgetni a párod..Éld az életed,és majd lesz amikor lesz..Nem ettől lesz tartósabb a kapcsolatotok..

2015. jan. 24. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!