Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiaknak vonzó a karrieris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak vonzó a karrierista nő?

Figyelt kérdés
Úgy értem, aki nagyon elfoglalt, menő állása van az vonzóbb vagy, aki mondjuk nem hülye, jó diplomája van, jó állása is, de nem annyira a munkájának él, mint az előbb említett.
2010. febr. 8. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugye ezt nem kérdezed komolyan?

Te mit szeretsz jobban, a fagylaltot vagy a foghúzást?

2010. febr. 8. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem nem nagyon jön be a pasiknak az ha csak a munkájának él és az a legfontosabb! inkább végezze el a dolgát és uttána inkább a párjával foglalkozzon!
2010. febr. 8. 14:56
 3/8 A kérdező kommentje:

igazából inkább úgy értem a kérdést, hogy pl a nőknek fontos, hogy "menő" állása legyen a pasinak, mondjuk ügyvéd egy híres irodában, mérnök, vmi nagy cégnél dolgozzon stb.

A pasiknak is fontos, hogy a nőnek ilyen munkája legyen?

2010. febr. 8. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
mondjuk nekem egyáltalán nem fontos h a pasim irodába dolgozzon! Egy szakember is lehet jó férj! Ő is ugyan úgy megtudja teremteni azt amit a hires ügyvéd!
2010. febr. 8. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
inkább azon gondolkozzunk el, hogy jobb lenne e ha nem lenne munkája a nőnek. Hát naná, hogy dolgozzon!
2010. febr. 8. 15:19
 6/8 A kérdező kommentje:
nem gondolkozok el rajta, mert nem ez volt a kérdés. nyilván, hogy dolgozzon. a kérdés az, hogy fontos-e a férfinak, hogy mit dolgozik a nő.
2010. febr. 8. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:

A karrierista nőktől menekülnek a férfiak. Bár néha nem is kell mert úgysincs rájuk ideje, az meg eleve aláássa a kapcsolatot.

Vagy te nem vetted észre hogy a karrierista nők mind egyedülállóak?

2010. febr. 8. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:

igy igaz, bár felőlem a csaj munkanélküli lehet (de nem munkakerülő!) 1000x többet ér. Nálam mi volt? Lássuk csak, első randi, úgy jött össze, hogy le kellett mondanom valamiről (csak egy edzés, semmiség). Elmondtam neki, reakció? "dehát hétvégén is találkozhattunk volna", na kb. 3 hónap kellett hogy összejöjjön a találkozó. Aztán több találkozó nem jött össze, mert ő sosem mondott volna le a munkájáról vagy hobbijáról...

ezek megközelithetetlen lányok! Másfél éve nincs senkije, pedig bombanő!

2011. jan. 23. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!