Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak mi a véleményetek erről?
Van egy vicc:
- Milyen a tökéletes lány?
- ???
- Néma lány az árvaházból, se anyós se pofázás.
Mi a véleményetek erről?
Anyós és "Pofázás" témában :)
(nem provokálni akarom a lányokat, csak érdekelne más férfiak hogyan látják ezt :) )
Nekem nincs problémám szerencsére ilyen téren...a barátnőm anyja nagyon jó fej, normális, egy csomó témában eltudunk beszélgetni...
a barátnőmmel meg elég sokat beszélgetünk, nem nagyon van az a felesleges locsogós rész mint a filmekben szokott lenni...
másoknak milyen tapasztalataik vannak?
A kérdés valódi konstrukciója:
Szar vicc:
blablabla
???
hihihi :)
véleményetek, blablabla...
(leszarom a véleményetek csak úgy éreztem ismét itt az alkalom, hogy önnön nagyságomról pofázzak)
Nekem tökéletes az életem, nem úgy mint nektek lúzerek! A fantasztikus külsővel rendelkező barátnőm tökéletes anyjával mindenről el tudok beszélgetni.
A barátnőmmel pedig ugyancsak egész nap érdekes, releváns és fontos dolgokról beszélgetünk a 2-3 órás menetek között, nem úgy mint ti akik egész nap értelmetlen baromságokról pofáznak és nem olyan tökéletesek mint mi!
Jegyezzétek meg, mi nem tartozunk a pórnéphez, a plebszhez!!!
Ha tudjátok értelmezni a kérdést akkor elmondhatjátok nálatok hogy működik ez már, ha van barátnőtök mert nekem ugye van!
Itt ne akarj értelmes választ!
Ez itt a Dancsó-rajongók rovata.
#9: szerencsére nem, de nekem legalább van az is :D
#10: vannak olyan számunkra negatív tulajdonságok amit eltudunk viselni, hisz nincs tökéletes pár, van mindig olyan ami nem tetszik a másikban, de elfogadjuk...kompromisszumot kell kötni :)
#11: van, csak eszembe jutott ez a kérdés :D jobb mint egy 89202410517673109073511237172835123. terhes kérdés :D
#12: nem tagadom tényleg örülök neki, de ezt nem kell szétkürtölnöm :D max azoknak hangsúlyozom akik szerint, csak a gyúrós meg gazdag pasiknak lehet barátnője :D mert én átlagos vagyok nem kigyúrt és gazdag sem vagyok annyira, csak van egy kevés spórolt pénzem, de nem a gazdag kategória :D
#Jaguar_Warrior:
jó kifigurázás, de nem ez a célom :D de akkor máskor nem írom bele a saját tapasztalatom a kérdésembe talán értelmes választ is kapok és nem csak a hülyék és az irigyek találnak meg :D
#troll314csa:
a remény hal meg utoljára :D
úgysem húzom itt sokáig :D
#17: nem az első barátnőm...nem egy foga van :D ti értelmezitek rosszul amit leírok...
#18: mások is ezt teszik...kérdéseket raknak fel amik épp az eszükbe jutnak :D nem én tehetek arról, hogy nekem épp ez jutott eszembe...de látom normális válaszra nem nagyon számíthatok tőletek...
"mások is ezt teszik.." És ha a kútba ugranak akkor te is? o.O
Úgy látszik én nem vagyok "mások", sosem szerettem követni másokat, mintha csak az létezne. De főleg nem érzetem késztetést, hogy a kapcsolatomról írjak ki kérdést.
Ma amúgy is jó kedvemben vagyok, pont ma ismertem meg Párom, 2 éve és 11 hónapja, és együtt is élünk jó ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!