Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni egy csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy csajjal?

Figyelt kérdés
Sokszor sokat gondolkoztam már rajta, de nem tudok választ találni, magamban. Lehet velem van a baj. XD A kérdést úgy értem, hogy mit lehet kezdeni egy barátnővel? Lehet szexelni, beszélgetni, de másra nem tudok gondolni. Van valami más oka is annak, hogy egy férfi barátnőt tartson, mint a szex?
2010. febr. 8. 10:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
Gépesített háztartási gép ami még pénzt is keres ill kiszolgál---Fun fun---
2010. febr. 8. 12:04
 12/25 A kérdező kommentje:

ezek szerint csak gyakorlati haszna van, amit egy házvezetőnő is meg tudna oldani. igaz ő viszi a pénzt, meg nem lehet kettyinteni, de nem is kell vele foglalkozni. XD

az oké, hogy lehet szeretni, de azon kívül ez olyan, mintha kényszerbarátság lenne, vele kell csinálnod egy csomó dolgot, vagy azthiszi hogy elhanyagolod nem?

én nem vagyok felkészülve arra, hogy legyen egy ember, akit nem szabad "elfelejteni", akivel állandóan foglalkozni kell, meg ilyenek. az tetszik a dologban a legjobban, hogy van folyamatos nuniszolgálat.

lehet remete lélek vagyok? szeretni is tudok, sőt szerelmes is voltam, de ezt a társaságos, járós dolgot nem tudom elképzelni. hogy azért csinálj valamit egyvalakivel, azért hallgasd a téged nem érdeklő dolgokat, mert akkor van baszás. :D

én ezt így is gondolom, komolyan, ez vagyok én magam. :D semmi figyelmesség, kedvesség, odafigyelés, csak őszintén kérdezem.

2010. febr. 8. 12:26
 13/25 anonim ***** válasza:
37%
szerintem te meleg vagy.
2010. febr. 8. 12:27
 14/25 A kérdező kommentje:
ja és a tv-n van időzítő, nem iszok, tudok főzni. XD
2010. febr. 8. 12:27
 15/25 A kérdező kommentje:

ma 12:27

a melegek is párkapcsolatban élnek, szóval a probléma akkor is fennálna. :P

2010. febr. 8. 12:29
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Valószínűleg egy olyan szakaszában vagy az életednek, amikor nincs szükséged komoly kapcsolatra. Barátaid vannak, akikkel lehet beszélni, ha pedig szexre vágysz, akkor felcsípsz valakit a diszkóban. Most nem kell neked barátnő.

Majd később rájösz, hogy van olyan lány, akinek a gondjai tényleg érdekelni fognak és nem kötelességből hallgatod végig, vagy pedig azért mert a történet végén ágyba bújik majd veled. Olyan is lesz majd, aki néha jobb tanácsokat ad, mint amilyeneket magad ki tudtál volna találni egy-egy probléma orvoslására.

Addig csak gyűjtsd a tapasztalatot, meg aztért próbálj kedves maradni a lányokhoz.

29/F

2010. febr. 8. 12:33
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
És akkor majd pár év múlva jön a kérdés tőled kedves kérdező hogy neked mért csak a ribancok állnak meg,aztán hogy(ne adj Isten neked ne legyen ilyen)a feleségeddel mért ment tönkre a kapcsolatotok...De hogy egy normális,aranyos,kedves szerető nőd nem lesz az száz,és csak remélni lehet!Bár zsák a foltját,úgyhogy ebben biztos lehetsz!
2010. febr. 8. 12:42
 18/25 anonim ***** válasza:
72%
Kell egy nő, aki minden nap tisztába tesz. Meg eligazít a wc fele is, hogy ne a szőnyeg közepére szarj.
2010. febr. 8. 13:41
 19/25 anonim ***** válasza:
64%
Hát nem sok mindent, mert eszük semmi fogd meg jól.
2010. febr. 8. 14:31
 20/25 anonim válasza:
97%
Hát ez gáz öcsém...Azt mondod tudsz szeretni, de ha számodra kényszer a barátnőddel lenni akkor ezt nehezen tudom elképzelni...Szerintem még egy jó ideig inkább ne keresd a párkapcsolatokat...Majd ha rájöttél mire jó barátnőt "tartani" akkor majd írj :D :D :D
2010. febr. 8. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!