Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy csajjal?
ezek szerint csak gyakorlati haszna van, amit egy házvezetőnő is meg tudna oldani. igaz ő viszi a pénzt, meg nem lehet kettyinteni, de nem is kell vele foglalkozni. XD
az oké, hogy lehet szeretni, de azon kívül ez olyan, mintha kényszerbarátság lenne, vele kell csinálnod egy csomó dolgot, vagy azthiszi hogy elhanyagolod nem?
én nem vagyok felkészülve arra, hogy legyen egy ember, akit nem szabad "elfelejteni", akivel állandóan foglalkozni kell, meg ilyenek. az tetszik a dologban a legjobban, hogy van folyamatos nuniszolgálat.
lehet remete lélek vagyok? szeretni is tudok, sőt szerelmes is voltam, de ezt a társaságos, járós dolgot nem tudom elképzelni. hogy azért csinálj valamit egyvalakivel, azért hallgasd a téged nem érdeklő dolgokat, mert akkor van baszás. :D
én ezt így is gondolom, komolyan, ez vagyok én magam. :D semmi figyelmesség, kedvesség, odafigyelés, csak őszintén kérdezem.
ma 12:27
a melegek is párkapcsolatban élnek, szóval a probléma akkor is fennálna. :P
Valószínűleg egy olyan szakaszában vagy az életednek, amikor nincs szükséged komoly kapcsolatra. Barátaid vannak, akikkel lehet beszélni, ha pedig szexre vágysz, akkor felcsípsz valakit a diszkóban. Most nem kell neked barátnő.
Majd később rájösz, hogy van olyan lány, akinek a gondjai tényleg érdekelni fognak és nem kötelességből hallgatod végig, vagy pedig azért mert a történet végén ágyba bújik majd veled. Olyan is lesz majd, aki néha jobb tanácsokat ad, mint amilyeneket magad ki tudtál volna találni egy-egy probléma orvoslására.
Addig csak gyűjtsd a tapasztalatot, meg aztért próbálj kedves maradni a lányokhoz.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!