Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ti felbirjátok emelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti felbirjátok emelni a barátnőtöket? Én 53 kg vagyok és az egyik fiú haverom simán felemelt. De hogy bír el 53 kg t? Azért az nem kevés.

Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 20:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80 kilóig egy kézzel is megy :)
2015. jan. 22. 21:46
 22/28 anonim ***** válasza:
48-50 kg körül mozog a testsúlyom nagyjábó 15 éves korom óta, most 22 vagyok. Eddig minden pasi fel tudott emelni könnyedén, akikkel dolgom volt. Szex közben elég sokáig meg is tudnak tartani úgy, hogy közben emelgetnek is, nem csak egy helyben tartanak. Nyilván azért te is rásegítesz, ha átfogod a derekánál a lábaddal, meg a nyakánál is kapaszkodsz. Egy ájult, magatehetetlen 53 kilós test sokkal nehezebb, mint aki tartja magát. Ezt onnan is tudom, hogy én elég gyenge vagyok, 20 kilót nem hiszem, hogy fel tudnék emelni, már egy karton tejtől is meg szoktam szakadni 10 méteren (kocsitól lakásig), másnap meg izomlázam van bevásárlás után. Barátom 5 éves, 22 kilós kisfiát viszont simán felkapom, mert kapaszkodik, és tartja magát, így egész könnyűnek tűnik, lépcsőzni is tudok vele minden gond nélkül.
2015. jan. 23. 00:22
 23/28 anonim ***** válasza:
és simán! különben hogyan integetnék?
2015. jan. 23. 08:06
 24/28 anonim ***** válasza:
60 kiló a barátnőm, és simán beviszem a kezemben az ágyba :)
2015. jan. 23. 09:05
 25/28 anonim ***** válasza:

Én 95kg vagyok a barátnőm 55kg körül mozog.

Ha egyenesen tartja magát simán megemelem akár 1 kézzel is, még a fej fölé kinyomás sem lenne gond.

Nagyon nem mindegy, hogy statikus emelésről beszélünk, vagy vihetünk bele egy kis dinamikát mert akkor sokkal könnyebb a dolog.

Itt van egy kis szemléltető..... :)

[link]

2015. jan. 23. 18:13
 26/28 anonim ***** válasza:
Amikor építkeztünk volt egy fogadásom az egyik kőművessel, hogy az 50kg cementes zsákot fel tudom e dobni az emeletre vagy sem....először vesztettem,mert rossz volt a technika. De második alkalommal már dupláztam vele és Ő járt pórul....2 hétig fizette a sörömet!!! :)
2015. jan. 23. 18:18
 27/28 anonim ***** válasza:
57-58 kiló vagyok most, de amikor 62 voltam, akkor is lazán felemeltek. :D Sőt, amikor thai boxoltam, volt, hogy úgy guggoltunk, hogy felemeltük a másikat közben, én is lazán elbírtam az 54-55 kilós edzőtársamat, és a fiúk is elbírtak engem (akkor is kb annyi kiló voltam, mint most). :D
2015. jan. 24. 15:46
 28/28 anonim ***** válasza:

Én 60 kg vagyok, a barátom simán felkap, és cipel. Amikor 74 kg voltam, akkor is, pedig az már elég nagy súly volt.

Pedig elég vékony, ránézésre nem nézné ki belőle az ember.

2015. febr. 28. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!