Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülők és a homoszexuális gyerek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők és a homoszexuális gyerek?

Figyelt kérdés
Miért nem gondolnak arra, hogy ezzel Őt bántják elsősorban, hogy nem fogadják ezt el? Miért nem gondolnak abba belem, hogy ezzel akár el is veszthetik a gyermeküket?

2015. jan. 22. 15:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Te felfogod ,amit írsz? Szóval neked nem az a boldogság ,hogy van gyereked ,hanem hogy csinál neked unokát.

" gyerek különböző döntései az életben nem feltétlenül hoznak a szülőnek boldogságot. Ha a gyerekem drogos lenne, alkoholista lenne, meleg lenne, bűnöző lenne, átoperáltatná magát egyik nemből a másikba, stb."

Ha gyerek ilyenné válik ,az a szülő hibája ,már ne is haragudj ,mert nem nevelte, hanem szart rá nagy ívben.

2015. jan. 22. 15:39
 12/28 anonim ***** válasza:
46%
# 8 Hát ezt jól beszoptad mert a hetero barátaim 90% nem akar gyereket meg házasodni tudom persze majd meg komolyodnak hát nem ma már egyre kevesebben akarnak szóval lehet ,h egy hetero gyerekkel is bukod az unokákat
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
különben az elsőszülöttnek a legkisebb esélye a homoszexualitásra. ez csak egy random információ, nézzetek utána. javaslom Czeizel Endrét.
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

különben is mindenkinek meglehet a saját véleménye! ha a szülők elítélik akkor elítélik...ez olyan mint pl isten létezik e, vagy valaki hisz e a TV-s jósoknak, valakinek vékony valakinek telt alakok jönnek be, van akinek az izmos pasik, van akinek a vékony pasik jönnek be...valaki hisz benne van aki nem...van aki elfogadja ezt, van aki nem...

ne akarják a melegek felvonulással ránk kényszeríteni az ők gusztustalanságukat...leszarom, hogy meleg örüljön neki én se vonulok fel, hogy "nézd b4xd meg hetero vagyok és ezt most a pofádba tolom"...a 4 fal között azt csinál amit akar...de neeem ezek a pofánkba tolják, hogy ők ilyenek...azzal nincs is bajom, aki nem tolja az arcomba a szexualitását...pl a heteroknál is zavar, ha mondjuk a nyílt utcán valaki fogdossa a másik seggét...de a melegeknél a csók és az ölelés is hányingert vált ki belőlem ez van...

2015. jan. 22. 15:45
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Már megint a hülyeség. Hogy a p*csába lehet egy csoportot a felvonulókhoz hasonlítani? Te is csak általánosítasz érvek nélkül. Nem téged végeznek ki itt-ott ,meg zárnak börtönbe. Ha téged meg a barátnődet azért kivégeznének valahol ,mert szeretitek egymást ,nyilván te is tüntetnél.
2015. jan. 22. 15:51
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Elsőszülött vagyok, meleg, és a szüleimnek ez egyáltalán nem okozott fennakadást... De az is igaz, hogy nekik nincs semmi stiklijük. Szóval egészséges emberek. (Most különösen az elmeállapotra célzok.)
2015. jan. 22. 15:55
 17/28 anonim ***** válasza:
11%
#15-ös: pont azt magyarázom, hogy amelyik nem jár ki a felvonulásra, hogy ő mekkora búza és ezt fogadjuk el, hanem otthon a 4 fal között éli a szexuális életét az nem zavar...
2015. jan. 22. 15:57
 18/28 anonim ***** válasza:
87%
(De ha zavarna, az sem érdekelne senkit. Ezt nem árt tudnod.:) )
2015. jan. 22. 16:00
 19/28 anonim ***** válasza:
10%
#18: rendben engem sem érdekel konkrétan ki mit gondol :D megvannak akiknek érdekel a véleménye :)
2015. jan. 22. 16:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"#15-ös: pont azt magyarázom, hogy amelyik nem jár ki a felvonulásra, hogy ő mekkora búza és ezt fogadjuk el, hanem otthon a 4 fal között éli a szexuális életét az nem zavar..."

Én még sosem láttam az utcán egy meleget sem úgy ,hogy kézen fogva mentek volna ,vagy ölelkeztek volna ,vagy akármit. Szerintem te sem. A heterok szokták ezeket csinálni ,tehát nekik is mondhatnád inkább azt ,hogy csinálják otthon.

2015. jan. 22. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!