Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők és a homoszexuális gyerek?
Te felfogod ,amit írsz? Szóval neked nem az a boldogság ,hogy van gyereked ,hanem hogy csinál neked unokát.
" gyerek különböző döntései az életben nem feltétlenül hoznak a szülőnek boldogságot. Ha a gyerekem drogos lenne, alkoholista lenne, meleg lenne, bűnöző lenne, átoperáltatná magát egyik nemből a másikba, stb."
Ha gyerek ilyenné válik ,az a szülő hibája ,már ne is haragudj ,mert nem nevelte, hanem szart rá nagy ívben.
különben is mindenkinek meglehet a saját véleménye! ha a szülők elítélik akkor elítélik...ez olyan mint pl isten létezik e, vagy valaki hisz e a TV-s jósoknak, valakinek vékony valakinek telt alakok jönnek be, van akinek az izmos pasik, van akinek a vékony pasik jönnek be...valaki hisz benne van aki nem...van aki elfogadja ezt, van aki nem...
ne akarják a melegek felvonulással ránk kényszeríteni az ők gusztustalanságukat...leszarom, hogy meleg örüljön neki én se vonulok fel, hogy "nézd b4xd meg hetero vagyok és ezt most a pofádba tolom"...a 4 fal között azt csinál amit akar...de neeem ezek a pofánkba tolják, hogy ők ilyenek...azzal nincs is bajom, aki nem tolja az arcomba a szexualitását...pl a heteroknál is zavar, ha mondjuk a nyílt utcán valaki fogdossa a másik seggét...de a melegeknél a csók és az ölelés is hányingert vált ki belőlem ez van...
"#15-ös: pont azt magyarázom, hogy amelyik nem jár ki a felvonulásra, hogy ő mekkora búza és ezt fogadjuk el, hanem otthon a 4 fal között éli a szexuális életét az nem zavar..."
Én még sosem láttam az utcán egy meleget sem úgy ,hogy kézen fogva mentek volna ,vagy ölelkeztek volna ,vagy akármit. Szerintem te sem. A heterok szokták ezeket csinálni ,tehát nekik is mondhatnád inkább azt ,hogy csinálják otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!