Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti járnátok olyan fiatal lánnyal akinek nagyon lógnak a mellei?

Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 19:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hétköznapi esetben melltartóban látom, utána meg úgyis mindegy. Azért egy képet dobhatsz, nem sértődök meg.
2015. jan. 21. 19:10
 12/27 anonim ***** válasza:
8%
nem.
2015. jan. 21. 19:10
 13/27 Adam9024 ***** válasza:
0%
Küldesz képet mondok véleményt elég melltartós is :D
2015. jan. 21. 19:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Persze, főleg kép nélkül!
2015. jan. 21. 19:11
 15/27 anonim ***** válasza:
5%

Szia!

Ez pasitól függ. Aki megengedheti magának, hogy a lányok között válogasson, akkor ha nem tetszik neki egy olyan lány, akinek lógnak a mellei, biztos le fogja cserélni.

Aki viszont nem tud a lányokkal ismerkedni, és beakad neki egy ilyen lány, - noha valójában nem elégedett vele - inkább elfogadja, mert örül neki, hogy összejött egyáltalán valakivel.

Én személy szerint nem járnék ilyen lánnyal, olyannal viszont járok, aki megfelel nekem. Az én barátnőmnek csodálatos mellei vannak, és ennek nagyon örülök.

26/F

2015. jan. 21. 19:13
 16/27 anonim ***** válasza:
Képről lehetne megmondani.
2015. jan. 21. 19:15
 17/27 anonim ***** válasza:
54%
15-ös válaszoló,a csodás melleit, nézd meg két gyerek után.Vagy akkor már nem fog kelleni?
2015. jan. 21. 19:18
 18/27 A kérdező kommentje:

drasztikus fogyás által ereszkedtek meg a melleim.

a testem jóval csinosabb és karcsúbb mint a képen látható lánynak, viszont a melleim ilyenek :(

[link]

2015. jan. 21. 19:23
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez együtt jár a fogyással. Ebben az esetben nem hinném, hogy zavarna.
2015. jan. 21. 19:27
 20/27 anonim ***** válasza:
59%

"15-ös válaszoló,a csodás melleit, nézd meg két gyerek után.Vagy akkor már nem fog kelleni?"

-->Most teljesen úgy csinálsz, mintha minden nő egyforma lenne. Miért akarod beállítani a nőket úgy, mintha törvényszerű lenne, hogy szülés után a nők szépsége elkezd kopni? Ez nem csak a mellekre igaz, hanem például arra is, hogy valaki meghízik, vagy az idő múlásával lapos lesz a feneke és a többi... Ez nem lehet így egzaktul értelmezni. Nagybátyám felesége három gyereket szült, az alakjával semmi probléma nincs, bizonyos tizen illetve huszonéves lányok megirigyelhetnék, hogy három gyerek után, milyen jól tartja magát. Bizony, ez létező jelenség.

Arról nem is beszélve, hogy azért az természetes valahol, hogy az idő múlásával az ember változik. De azt gondolom, hogy párkapcsolat elején elvárható, hogy ez egy tizen- huszonéves lánynak ne lógjanak a mellei, hanem álljanak normálisan, legyen jó a feneke stb... Akinek már már ebbe az időben nincs teljesen rendbe az alakja megvan rá az esély, hogy később még rosszabb lesz. Szóval kössz, de nem. Férfi vagyok, és jogom van olyan nőt választani, aki nekem tetszik, és így is cselekszem.

De ez én vagyok. Akinek bejönnek azok a nők, akiknek lóg a mellük, akkor nyugodtan járjanak velük. Én azonban ilyen nőket nem választok.

2015. jan. 21. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!