Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 A kérdező kommentje:
De kedvességből szívesen főzök, de elvárásból nem! De idáig, mindegyik kitalálta hogy én csináljak meg mindent! Hihetetlen! Lehet el kéne költözniük az arabok közé, ott a nőket arra nevelik hogy kiszolgálják a férfiakat!
2015. jan. 21. 18:46
12/22 anonim válasza:
Közölték veled, hogy mostantól kezdve te főzől, mosol, takarítasz rájuk?
Meg mennyi idő után? Nyilván ha pár hónapos kapcsolat után közölné a pasim, hogy ezentúl én mosok rá, azon én is kiakadnék...
13/22 A kérdező kommentje:
Igen ez a legutóbbi november óta csapja a szelet és ma közölte ha össze költözünk akkor én fogok mindent csinálni :D Mondtam neki, hogy jó akkor nem költözünk össze :D
2015. jan. 21. 18:53
15/22 A kérdező kommentje:
lehet.
2015. jan. 21. 19:00
16/22 anonim válasza:
Biztos komolyan gondolta azt amit mondott?
17/22 anonim válasza:
nem lehet, h viccből mondta csak ezt az a srác? ilyet nem mond sztem senki komolyan
18/22 A kérdező kommentje:
De, és vérzik is a szívem.
2015. jan. 21. 20:32
19/22 anonim válasza:
Mi a de?
Az, hogy komolyan gondolta vagy az, hogy viccelt?
20/22 anonim válasza:
Valószínű, hogy ezt a típust vonzod: vagyis ösztönösen őket választod.
Valamit változtatnod kellene magadon (kívül vagy belül), hogy mások is keressenek téged... vagy jobban körülnézni. Lehet, hogy akadt már normálisabb is, csak őt elhajtottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!