Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért viselkedik igy velem az exem?
Figyelt kérdés
Az exemmel már 5-éve hogy jártam. Ő dobott mert még nagyon fiatal voltam és állitólag nem birtam,idegekkel hogy üzenetekkel bombáztam báris igy halottam vissza ,hogy ezért mert állitólag túl sok voltam neki.Én nagyon szerettem nekem első,szerelem volt. Azóta már 5-év el telt hogy nem járunk de volt hogy az öt év alatt töbször elhivott találkozni.Múltkor, megkeresett azzal hogy ő őjból össze jönne velem mert még érez irántam valamit féltékeny a mostani páromra mivel nekem már új barátom van. Múltkor volt egy olyan eset hogy szakitottam a barátommal és gondoltam próbára teszem az exem hogy megkérdezem tőle hogy igy járna -e velem újból nincs, már meg a párom.De ez megjegyzem csak próba volt.Ő erre azt válaszolta hogy, nem hiszi mert ismeri akivel jártam és nem szeretné megbátani.De akkor nem értem minek hivott el találkozgatni annyiszor mikor már nem is jártunk, meg miért mondott ilyeneket mikor végól ezta választ kaptam.2015. jan. 21. 11:32
2/2 anonim válasza:
Szerintem már nem érez semmi komolyat, csak férfi, és nagyon hiú, neki te voltál az első, és bántja, hogy más boldogabbá tud tenni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!