Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ló helyett szamár? Honnan tudhatom, hogy az vagyok neki? Mi a vélemény?
A párommal 2 éve vagyunk együtt,neki volt egy egyéjszakás kalandja elöttem pár hónappal.Ezt elmondta nekem,de túl sokat beszélt róla,emiatt furcsáltam,így vissza tekíntve is furcsa.Majd ilyet is kijelentett,hogy ő úgy érzi,még akar tőle a pasi valamit.Ő azt mondta nem,de olyan furcsa,hogy ezeket elmondja nekem.Egyébként a dolog szerintem,azért nem teljesült be,mert a srác külföldön él és dolgozik.
Majd egy másik dologra is felfigyelte,ezt még kapcsolatunk elején mondta,hogy a facebookon,a chaten,csak fontosabb emberek vannak neki beállítva.Van vagy 400 ismerőse,és kb 8 ember van fontosnak jelőlve,ott van köztük az az illető is.Nektek ha ti lennétek ilyen helyzetben,akkor mi lenne a véleményetek erről az egészről?Már kérdezgettem,hogy tényleg nem akar semmit már attól a sráctól?Azt mondja már nem,ugyanakkor nem értem,akkor miért van bejelőlve neki a fontos embererek között?
ma 07:43
Ide irok vissza,mert nem tudok privátot írni valamiért.Miért ba..sztam el szerinted?
Dehogynem tudsz privátot írni!
Csak nem akarod, hogy bárki megtudja a neved/nicked.
Az a nem mindegy, hogy az egy éjszakás kapcsolat miért is lett egy éjszakás!!! Mert ha érzelem is volt mögötte ami nem tudott kibontakozni akkor nagy szarban Vagy!!!
Van olyan barátom, aki nagy művésze ezen iparágnak és imádják a Nők....szinte félistennek kezelik. Tehetséges gyerek, ez nem vitás, de elképesztőnek tartom azt, hogy bárhol járunk az országban van egy aktuális telszáma amit ha felhív azonnal ott terem egy Nő aki 3 év után is Rá van kattanva....de ez csak szexről szól és kész!!!
Ha napi-heti szinten tartják a kapcsolatot akkor az nem egyéjszakás kapcsolatnak indult, és nem a jó szexről szólt!!! Kiváncsiak egymásra még ha ezt nem is vallják be!!
37F
ma 09:58
Írtam privátot,örülnék ha elolvasnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!