Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha egy 21 éves gúnyolódik egy lányon?

Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 18:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tetszek neki. De ő se nekem.
2015. jan. 20. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki,hogy 20 éves fejjel már az embernek illik gondolkodnia :-D
2015. jan. 20. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem normális! De az sem, hogy nem tudsz egy épkézláb mondatot megfogalmazni.
2015. jan. 20. 18:48
 14/17 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik neled és valószinű, hogy te sem neki akkor meg nem kell vele foglalkozni. Gúnyolodik, mert eddig terjed az értelmi szintje, ne is vegyél róla tudomást.
2015. jan. 20. 18:50
 15/17 anonim ***** válasza:

XD azért mert csendesebb vagy?

Hát a környezeted nagyon jó lehet.

2015. jan. 20. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Az egy patkány.Én is csendes vagyok,tudom milyen nehéz így társaságban lenni..Szerintem csak magát minősíti ezzel.

Nem normális.

2015. jan. 20. 19:26
 17/17 PearlDiver ***** válasza:

Gyerekes.

De ha te nem vagy gyerekes és felül tudsz ezen emelkedni, akkor kineveted aztán nem foglalkozol vele, hadd tegye magát nevetségessé az erőlködésével :)

2015. jan. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!